מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולאני17/02/2012
שלום
לפני שנה אחרי הפרידה מהחבר אמרתי לעצמי שכעת בשנה הקרובה אני לא "בנויה" לקשר ויותר מזה אני צריכה ללכת לאיזה טיפול או משהו
ולפני כמה ימים בסוג של שיחת קואצ'ינג מאולתרת צפו על פני השטח המון בעיות
אני לא סומכת על אף אחד
אני מצד אחד רוצה מצד שני נרתעת מקשרים חברתיים ואישיים
אני לא מרוצה מהיום-יום שלי
אני לא מרוצה או שלמה עם הדרך שבחרתי בה
ביום יום אם אין לי משהו שאני חייבת לעשות אני מוותרת לעצמי המון ואז יש לחץ מצטבר אין לי מוטיבציה לכלום
כישלון בתחום שלי ישר מעיד על איך שאני ואפילו חשבתי ברצינות להתאבד ,כיביכול בגלל שטות שקרתה אבל זה הכניס בתוכה את כל הבעיות שלי
והקטע האבסורד שאין לי כסף או זמן לטיפול ...לאן לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
דניאל זק19/02/2012שלום אני.
אם איני טועה, פנית אלינו ב-30 לדצמבר, ונדמה לי שתשובתי אז רלוונטית מאד גם לנושאים שאת מעלה כעת. בכל מקרה, נדמה לי שאין פתרונות קסם לקשיים שאת מתארת, ושהדרך לשינוי תמיד מתרחשת בצעדים קטנים ובזכות עבודה עצמית מתישה וארוכת-טווח.
ממליץ שוב לפנות לטיפול. ובקשר לנושא הכספי, ישנן מסגרות ציבוריות שבהן ניתן לקבל טיפול ללא תשלום, או שאפשר לפנות לטיפול באמצעות קופות החולים במחיר מסובסד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)