טיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול
    אני
    17/02/2012

שלום
    לפני שנה אחרי הפרידה מהחבר אמרתי לעצמי שכעת בשנה הקרובה אני לא "בנויה" לקשר ויותר מזה אני צריכה ללכת לאיזה טיפול או משהו

ולפני כמה ימים בסוג של שיחת קואצ'ינג מאולתרת צפו על פני השטח המון בעיות
    אני לא סומכת על אף אחד
    אני מצד אחד רוצה מצד שני נרתעת מקשרים חברתיים ואישיים
    אני לא מרוצה מהיום-יום שלי
    אני לא מרוצה או שלמה עם הדרך שבחרתי בה

ביום יום אם אין לי משהו שאני חייבת לעשות אני מוותרת לעצמי המון ואז יש לחץ מצטבר אין לי מוטיבציה לכלום
    כישלון בתחום שלי ישר מעיד על איך שאני ואפילו חשבתי ברצינות להתאבד ,כיביכול בגלל שטות שקרתה אבל זה הכניס בתוכה את כל הבעיות שלי
    והקטע האבסורד שאין לי כסף או זמן לטיפול ...לאן לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול - תגובה

דניאל זק
    19/02/2012

שלום אני.

אם איני טועה, פנית אלינו ב-30 לדצמבר, ונדמה לי שתשובתי אז רלוונטית מאד גם לנושאים שאת מעלה כעת. בכל מקרה, נדמה לי שאין פתרונות קסם לקשיים שאת מתארת, ושהדרך לשינוי תמיד מתרחשת בצעדים קטנים ובזכות עבודה עצמית מתישה וארוכת-טווח.

ממליץ שוב לפנות לטיפול. ובקשר לנושא הכספי, ישנן מסגרות ציבוריות שבהן ניתן לקבל טיפול ללא תשלום, או שאפשר לפנות לטיפול באמצעות קופות החולים במחיר מסובסד.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו