מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איש בודד ללא חבר רע ידיד נפש משפחהרוני18/02/2012
איש בודד ללא חבר רע ידיד נפש משפחה ,,(אשמח לפרט)משתוקק לנפש תאומה שחשה וחייה כך ,,רגיש נעים הליכות חסר כול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש בודד ללא חבר רע ידיד נפש משפחה - תגובה
דניאל זק19/02/2012שלום רוני.
אתה משמיע קריאה לעזרה, שנוגעת ללב בישירות ובפשטות שבה. מקווה שקריאתך כאן תסמל בשבילך את תחילתו של מסע ארוך שבו תוכל לצאת מהמקום חסר התקווה והפסיבי שהתחפרת בו - ללא חברים, ללא משפחה וללא אף אדם שיכול להבין ללבך.
מנסיוני האישי והטיפולי אני שם לב לעובדה שרבות מהתלונות שאנחנו משמיעים על העולם ועל צרותינו לוקות בראיה חלקית של המצב שבו אנחנו נתונים. מציע לך לנסות תרגיל מחשבתי קטן בהיפוך היוצרות, ולכתוב מחדש את השיר היפה שחיברת - איש רגיש ונעים הליכות, שיודע משהו על בדידות בעולם, רוצה ויכול לעזור לאנשים אחרים במצב דומה.
בכל מקרה, מקווה שתימצא לך הדרך ללבן יותר לעומק - במסגרת מתאימה ועם אדם שיהיה קשוב אליך בפגישות פנים אל פנים - את הקשיים הרבים שרק רמזת עליהם כאן. קח בחשבון שישנן מסגרות טיפוליות ללא תשלום, במרפאות לבריאות הנפש של משרד הבריאות, ואולי כדאי לפנות לשם.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
אני23/02/2012פנייתך נגעה לליבי. אם אתה רוצה, אנא פרסם את כתובת המייל שלך, אשמח להתכתב ולהקל מעט על הבדידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

