עבודה וזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עבודה וזוגיות
    ענבל
    18/02/2012

היי ,אני בת 28 מתמודדת עם מאניה דיפרסיה מגיל 17 וחצי לפני חצי שנה הייה לי התקף מאני ומאז לא חזרתי לעצמי אני מטפלת ברפואה משלימה שלא מצליחה לחזור לטפל בהתמדה באנשים אני בזוגיות שנה ובא לי לברוח ממנה ביומיים האחרונים סף התסכול עלה ושקלתי לבלוע כמות גדולה של כדורים ולהעלם כי הכל כולל נישואים וילדים נראה רע וחסר סיכוי אני מקבלת עזרה מעמותה וחיה בדירת לוין יש לי מטפלת באומנות אבל וויתרתי על עצמי ואני מרגישה שנגמרו לי הכוחות לתפקד מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה וזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה וזוגיות - תגובה

דניאל זק
    19/02/2012

שלום ענבל.

מצטער מאד לשמוע על הסבל שאת עוברת לאורך השנים. נכון, גם כאשר נמצאים בטיפול, כמוך, וגם כאשר מודעים לקשיים ונעזרים במסגרות שונות ולאורך זמן - עדיין ישנם רגעי משבר ותקופות פחות טובות בחיים.

אבל אפשר גם לראות את הצד החיובי בדברים שכתבת: למרות שאת מתמודדת עם מאניה דיפרסיה מגיל צעיר בכל זאת הצלחת לפלס לעצמך דרך בחיים - למצוא עיסוק מקצועי, להיות בזוגיות, להיעזר באנשים שונים (כמו העמותה או כמו המטפלת באמנות).

פנית לכאן אתמול אחרי הצהריים, וייתכן שהיום, כאשר את קוראת את התשובה את מרגישה יותר טוב (או אולי תרגישי כך עוד כמה ימים). בכל מקרה, כולנו נתונים לתנודות במצבי הרוח ואחד התרגילים שיכולים לעזור בתקופות וברגעים הקשים הוא לזכור דווקא ברגעי המשבר שישנם גם רגעים אחרים, יותר טובים.

מאחל לך שרגעי המשבר בחייך יהיו מועטים וקצרים. מאחל גם שכאשר תגיעי לנקודות של שפל, תמצאי את הדרך ואת האנשים (הקיימים בעולמך!), שבעזרתם תוכלי להיחלץ משם מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו