מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשה לישולי07/02/2008
אני מרגישה כל כך בודדה בגילי קרוב לשישים , בלי כל תמיכה בלי חברה עם בעל שלא מבין ואי אפשר לדבר אתו כלום, עם קושי בפרנסה צריה לחפש עבודה בגילי ואני מפרנסת יחידה פוחדת מהעתיד, והכי קשה שאין לי עם מי לדבר ועם מי להתיעץ, כל תמיכה תענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעגלי תמיכה
סיגל לוי08/02/2008שני היקרה
אף פעם לא מאוחר מדי ליצור מעגלי תמיכה
אולי אפשר לשפר יחסים עם בן הזוג או עם הילדים, אם יש
אולי לחדש קשר עם חברות
אולי ליצור קשרים חדשים. זה קשה, אך נסי לחשוב על מסגרות בהן נמצאות בנות גילך
צריך יוזמה כדי לא לשקוע
אולי לבדוק אם יש תחביב שזנחת ויתן לך משמעות, תוכן ושמחה
נסי לצאת מהמשבר הזה מחוזקת...
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שולי08/02/2008תודה לך סיגל ותודה לך דוד
הלוואי והכל היה פשוט כל כך, ניסיתי לצאת אך כנראה שקשה לי ליצור קשר עם אנשים בתוך קבוצה כי אז אני נסגרת עוד יותר ולא מצליחה להתבטא לא יודעת מה לעשות אולי דרך האינטרנט אבל גם את אינני יודעת כיצד לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים...
רונן דוד08/02/2008
צאי לבלות, תכירי חברות חדשות, תלכי לחוגים לבניי גילך ואם בעלך הוא לא פרטנר גם אחריי שדיברת איתו על כך, תעשי זאת לבדך עם חברותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)