שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מעיין
    01/03/2012

בזמן האחרון בגלל שהתחילו לי בעיות בגב הלכתי לפיזיותרפיה והמטפל שלי טיפל בי כמו שצריך לגבי זה אין תלונות. אבל הוא לא היה הפיזיותרפיסט היחיד שם כל פעם שהגעתי לטיפול היה שם פיזיותרפיסט אחר לא המטפל שלי הוא היה נועץ בי מבטים ובוחן אותי מכף רגל עד ראש ומחייך. כל פעם שהיה רואה אותי היה מסתכל עליי וכשהייתי בחדר המתנה הוא יצא כביכול בשביל להתעדכן בטלוויזיה בלובי. יש לציין שהוא נשוי+3 בשנות ה-30 ואני כולה בת 20. כמובן ששום דבר לא יצא מזה אבל זה היה קטע מאוד מוזר שאף פעם לא קרה לי. מצד אחד זה מאוד מחמיא לי ואני כל הזמן נהנית לבוא לשם רק בגלל זה מצד שני זה מוזר לי כי הוא לא כל כך הטעם שלי בגברים. אני מרגישה מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

רוני פרישוף
    01/03/2012

הי מעין,

הגבתי לך אתמול בהרחבה, אני מקווה שקיבלת את תגובתי ונעזרת בה.

כפי שכתבנו במכתב הפתיחה של הפורום, הפורום לא נועד לליווי קבוע. פניות חוזרות אל הפורום עלולות לייצר תחושה של קשר טיפולי, ואף תלות, וזה עלול לפגוע בך.

אני מתרשמת שתוכלי להנות ולהעזר בקשר טיפולי, אותו את יכולה לקבל בחינם במרפאה לבריאות הנפש. שם תוכלי להמשיך לעבד את רגשות הבלבול שלך ולחזק את עצמך.

כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מעיין
    01/03/2012

כן אני ראיתי את התשובה אבל השאלה של היום היא משהו אחר ששכחתי לדבר עליו אתמול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו