היי לכם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי לכם
    lllll
    03/03/2012

רק רקע קצר שקשור לעניין .
    הכינויי שלי הוא קספר כי הרגשתי שמתעלמים ממני , בתחנה לבריאות הנפש , כשהייתי נורא צריכה עזרה מהם ,ובכלל אני מרגישה לא נראת .
    ליפני כמה ימים הבוס בעבודה קרא לי לברור , מדוע לא הגעתי לעבודה. (באותו ה יום היה לי משהו, ולא יכולתי להגיע)
    בכול מקרה כנראה היתה אי הבנה, ו הוא לא קיבל את ההודעה ץ
    יש לציין שבשאר המיקרים שלא יכולתי להגיע, תמיד דאגתי שידעו .
    ואז בשיחה הוא זימן את האחראי עליי , ונזף בי וכו.........
    אבל מה שהטריד אותי הוא , שהוא אמר שלא כול כך שמו לב שאני לא נמצאת .
    עד הצוהוריים בערך .
    אומנם לפעמים אני עובדת באותו המקום אבל לא במחלקה שלי , כי צריכים עזרה במקום אחר, אבל עדיין , אבל עדיין ....
    אני מרגישה משמועותית במקום העבודה , כך אני מרגישה לפחות ,
    יש לזה המשך שהוא אמר , שאם לא הרגישו שלא היתיי אז אולי כדאי שלא אעבוד פה .( במקום העבודה הזה)
    והאחראי הסכים איתו .
    אני מרגישה נורא נורא עצובה , ולא יוצלחת . פשוט שום דבר, אבל שום דבר לא הולך לי!!!!!
    כמה לוזרית אני יכולה להיות?.?????
    אני עושה מאמצים גדולים, ולא קל לי ץ
    נ אני נורא נורא פגועה , נעלבתי מאוד .
    האם אתם חושבים שהוא רמז לי שהוא הולך לפטר אותי?
    איך אגיע לעבודה ביום שני ? תודה לאל , מחר אני לא עובדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לכם - תגובה

דניאל זק
    04/03/2012

שלום קספר.

אני מבין מדברייך שכרגע את חווה ימים קשים. חבל שאת מרגישה כך. מצטער לשמוע על מה שקורה בעבודה אצלך. מקומות עבודה יכולים לעורר מתחים נוראיים אצל כולנו, וחשדנות שישנם כאלו שזוממים נגדנו. מנסיוני, אין ברירה אלא לשרוד את התקופות האלה בציפייה שיבואו ימים טובים יותר.

אחד התרגילים שיכולים לעזור במצב הנוכחי הוא לנסות ולחשוב על פרק זמן מסוים, יום שלם, נניח, ולראות שהוא מורכב מרגעים רגעים. כשמנסים להשוות בין הרגעים השונים אפשר למצוא בהם כאלו שהם פחות גרועים, כלומר יותר טובים. אני בטוח שאם תסתכלי, תוכלי גם את למצוא את הרגעים היותר טובים (גם כשסתם אכלת משהו טעים היום - זה הוא רגע נעים!).

באותו כיוון, אפשר לנסות לחשוב האם כל האנשים כולם בעבודה מרתיעים אותך ונתפסים בעינייך לשלילה. מתאר לעצמי שגם כאן, בבדיקה מעמיקה תמצאי גם את מי שפחות מאיים עלייך, ושהוא אולי אפילו חביב.

מה שקשה כל כך בתקופות הרעות הוא שנכנסים לראייה חד-ממדית ושופטים את הכול בשחור-מאיים. מאחל לך שתוכלי לראות גם בזמנים כאלו את הגוונים השונים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו