פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה
    שחף ביתן
    04/03/2012

שלום לכולם,

בשל עומסי הזמן שהולכים והופכים גדולים, אני נאלץ להודיע על סיום פעילותי כמנהל פורום.
    אני מודה לרוני ודניאל שותפיי לניהול הפורום, על המסירות, המקצועיות והסובלנות. נהניתי להיות חלק מצוות רגיש ומסור.
    אני רוצה להודות לכל הגולשים, הקוראים והפונים, על האומץ לפנות, להעלות את כאבכם ולחלוק אותו באמצעות הפורום. הפנייה לעזרה היא הצעד הראשון והמשמעותי ביותר, ולעיתים קרובות הקשה ביותר. למדתי מכם המון, על פתיחות, כנות, אומץ ועל נפש האדם בכלל. מקווה שיכולתי לסייע אפילו במעט.
    אני מצטער שאין באפשרותי להמשיך בפעילות בפורום, אני מקווה שהעתיד עוד צופן לנו מפגשים בנסיבות כאלו או אחרות. אשמח לסייע ככל יכולתי, ובדרך שתתאפשר גם בעתיד.

היו שלום, ותודה על הפניות

שחף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכת שלום והצלחה בהמשך לשחף

דניאל זק
    05/03/2012

שלום שחף.

רציתי לאחל לך המשך עשייה פורה בכל אשר תפנה, ולהודות לך על תרומתך לצוות הפורום.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחך היקר , תודה על הכול

lllll
    05/03/2012

כתבתי לך כמה פעמים כמה אני מעריכה אותך . בהצלחה בכול אשר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחף יקר

רוני פרישוף
    07/03/2012

תודה על ההשקעה הרבה והנוכחות הטובה!

בהצלחה בהמשך דרכך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו