מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידהשחף ביתן04/03/2012
שלום לכולם,
בשל עומסי הזמן שהולכים והופכים גדולים, אני נאלץ להודיע על סיום פעילותי כמנהל פורום.
אני מודה לרוני ודניאל שותפיי לניהול הפורום, על המסירות, המקצועיות והסובלנות. נהניתי להיות חלק מצוות רגיש ומסור.
אני רוצה להודות לכל הגולשים, הקוראים והפונים, על האומץ לפנות, להעלות את כאבכם ולחלוק אותו באמצעות הפורום. הפנייה לעזרה היא הצעד הראשון והמשמעותי ביותר, ולעיתים קרובות הקשה ביותר. למדתי מכם המון, על פתיחות, כנות, אומץ ועל נפש האדם בכלל. מקווה שיכולתי לסייע אפילו במעט.
אני מצטער שאין באפשרותי להמשיך בפעילות בפורום, אני מקווה שהעתיד עוד צופן לנו מפגשים בנסיבות כאלו או אחרות. אשמח לסייע ככל יכולתי, ובדרך שתתאפשר גם בעתיד.
היו שלום, ותודה על הפניות
שחף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכת שלום והצלחה בהמשך לשחף
דניאל זק05/03/2012שלום שחף.
רציתי לאחל לך המשך עשייה פורה בכל אשר תפנה, ולהודות לך על תרומתך לצוות הפורום.
שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחך היקר , תודה על הכול
lllll05/03/2012כתבתי לך כמה פעמים כמה אני מעריכה אותך . בהצלחה בכול אשר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחף יקר
רוני פרישוף07/03/2012תודה על ההשקעה הרבה והנוכחות הטובה!
בהצלחה בהמשך דרכך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)