הקושי מהבדידות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הקושי מהבדידות
    חלי
    14/03/2012

שלום רוני
    אני בת 59 אם ל4 ילדים בוגרים נשואים.
    גרושה מזה שנה ושלושה חודשים, הגרושים לא היו מרצוני למרות שלא היו לי חיי זוגיות
    מושלמים. נשואה הייתי 38 שנה. אבל בחיים לא הייתי מוכנה לפרק משפחה למרות הסבל. ובכן הייתי נשואה לאדם אדיש מאוד, לא יוזם מעצמו דבר. אדם טוב שקט.
    אבל אף לא יודע מה הוא זומם, עשה ותיכנן הכל בשקט כולל הגירושין.
    שעד היום איני ממש יודעת מה גרם לו לכך . היה אשה חרוצב נראית טוב, בית נקי בית מטופח, ילדים אקדמאים.תמיד ניסיתי לרצות אותו.
    היחסים הדרדרו משנת 1990 ברגע שהתחיל לבקר בבליארד ולא היה בבית ובשנים לאחר מכן התחיל להמר במכונות מזל. הילדים שמחים והם איתי , כועסים מאוד על האבא
    אבל דואגים לו כי לא משפחה . בא מבית הרוס משפחה כולם גרושים שם.
    ןאני היום אחרי שנה ו3- חודשים במקום להתחיל לבנות את חיי התסגרתי עם עצמי , לא ממש מנסה לצאת וגם אין לי חברות תמיד היה עבודה -בית, בוכה המון מהרגע שאני ניכנסת הביתה אחרי יום עבודה אני מרגישה תקועה לא זזה לשום מקום. מדוכאת אין לי את מי לשתף ברגשות הנוראות האלו, הילדים נמאס לשמוע ,
    אני לא מבינה מדוע כל כך קשה לי הרי לא היה לי טוב בזוגיות הזו במשך 20 שנה
    אני מרגישה פגועה , בתוך הנפש אחרי כל מה שעשיתי עבור בן זוגי ובסוף נטש אותי.
    אז מה נשאר. אני לא מוכנה להיות במקום שהוא נמצא ערבח חג ושבתות הכעס הוא עצום.
    יצד אני מתמודדת עם המצב שאני לא השתגע

תודה לכל עיצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקושי מהבדידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקושי מהבדידות - תגובה

רוני פרישוף
    14/03/2012

שלום חלי,

אולי את לא זוכרת, אבל הגבתי לשאלתך זו בתאריך 1.5.11

אנא קראי תגובתי שם.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו