מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין מושג מה הולך, אז נפלתי כאןטחב16/03/2012
היכן אתחיל שיהיה קצר. המחשבות של האנשים מאוד מעיקות. אני אוהבת את התכונה המיוחדת הזו של לשמוע אותן כי יוצא לי לשמוע דברים שאנשים לא אומרים בדרך כלל, מה שכן עם השנים זה גרם לי להתרחק מאנשים, להעיף חברים, ובכלל נלחצת עד כדי רעד (רק לעיתים)בכל הגוף וביידים בכלל מלדבר או להיות עם בריות.ובמיקרים כאלה נתתי לחבר לדבר, ואני סתם שתקתי
תמיד היתה לי נטיה ל''מעבר'', ואני פוחדת שנתתי לשדה אימתנית לגור בתוכי. אני מפחדת מהרעב שלה,שהופך לשלי, אבל היא מביאה לי כוח להתגבר על דברים קשים וממש לא רוצה שהרעב יחזור (לא משנה כרגע למה). ומצד שני רוצה מאוד.למרות שזה יכול לדפוק לי את התוכניות לעתיד, לפני מספר שנים הופיעו לי טיקים מעצבנים, אכשיו אני גם מוציאה לשון מדי פעם בלי רצון, אני חייבת לציין שהשדה בעיקר בדימיון שלי, אבל הרצון שלה אמיתי, גם הכוח שהיא נותנת,אני לא שומעת או רואה אותה, ולמעשה היא לא כזו מרכזית בחיי, רק כשרע לי. הם ניזונים מרע, נמאס לי מהטיקים,
נמאס לי לשמוע כמה אנשים צבועים מחייכים אבל חושבים זבל, נמאס לי מהרעב זה שלוקח לי נתחים מחיי, השאלה שלי היא לא עם אני משוגעת, כי אני לא, אני מתפקדת לחלוטין, אבל אולי מישהו איפו שהוא יכול להסביר לי מה לעזזל קורה כאן? אני מקנא באנשים לא צריכים לעבור את הדברים (וזה רק רבע מהם, אין לי כח לפרט וכו) ללכת לדבר עם מישהוא גם לא בא בחשבון, כי אני לא רוצה לחשוף את השדה, אף אחד לא יאהב אותה. ובלעדיה כל שיחה עם פסיכולוג היא חצי שיחה,זהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מושג מה הולך, אז נפלתי כאן - תגובה
רוני פרישוף17/03/2012טחב יקרה,
אני מתרשמת משפתך האישית, שיש בה הרבה רגישות, תבונה ויצירתיות, כמובן לצד כאב רב. את הבור בנפש ממלאת שדה יקרה, כדי שלא תרגישי רעב, וכדי שמחשבות של אנשים לא ישתלטו עלייך מבפנים.
אני לא בטוחה בכלל שאף אחד לא יאהב או לא יבין את השדה. השדה שלך נשמעת לי טובה, מלאת כוח ויצירתית, ויכולה לעשות הרבה דברים טובים אם יתנו לה מקום והכרה. את הטיקים שהיא מייצרת אפשר לפתור או להחליש בעזרת טיפול מיטיב.
הכתיבה שלך הזכירה לי את יונה וולך, אני שולחת לך שיר שלך, בתקווה שיתן לך השראה ותקווה:
קורנליה
מילים: יונה וולך
לחן: עומר קליין ואלון לוטרינגר
באמצע הלילה השד
הופיע ואמר לקורנליה
שזה הזמן וקורנליה
שחסרת יזמה ומוכרחה
קורנליה והשד הלכו
באמצע הלילה לקטוף סירפדים
השד התעייף ופרש
לקורנליה פריחת סירפדים וקטפה
אפשר היה לחשוב ממש
שקורנליה שדה אדומה
בבוקר האנשים עשו לה
כי הם חשבו שקורנליה שדה אדומה
וקורנליה לא ידעה
תמיד היא חשבה שעושים לה
כי היא קורנליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שיר יפה כל כך
טחב17/03/2012מודה על ההשקעה,
למעשה ניסיתי לשאול בכמה פורומים ואת הראשונה שכנראה קראה באמת,
וזה שיר באמת יפה, לסיום כחי שיר מתנה ממני
מוקדש לכל היצורים שליבם נעקר ממקומו:
חבל דק הוא וחזק,
תגידו האם זה הסבל?
ניתוק טבור מאם לבת,
תגידו האם זה הסבל?
... קמל דואב הוא ומכחיל,
פועם לעט ובזהירות,
נושמים בקמצנות תמיד
שלא נפסיק לחיות
תגידו האם זה הסבל שתופס אותי לא מוכנה,
באמצע צהריים בהירים,
כאב פועם של חשיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שיר יפה כל כך - תגובה
רוני פרישוף17/03/2012שיר מקסים.
גסיסתו של חבל הטבור.. הנשימה הקמצנית.. הלב העקור..
מטאפורות נהדרות וחודרות לעצמות.
תמשיכי ליצור מתוך הכאב, זו הרפואה הכי גדולה,
ואם תפרסמי שירייך באינטרנט או בדרך אחרת, אל תשכחי לספר לנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)