אופ , המרוץ הזה , אחרי החיים .

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אופ , המרוץ הזה , אחרי החיים .
    lllll
    18/03/2012

כולם רצים ורצים ואחרי מה?
    למה לפי דעתכם החיים הם לא חופש מוחלט של אדם לעצמו,
    אלה הכול ידוע מראש.
    לימודים , צבא לימודים גבוןהים חתונה משכנתא ( אין אדם שאין לו, ולמי שאין עוד צפוי בעתיד )ילדים עבודה עד מאוחר בית אבות ו...........
    זהו בערך :
    לי לא מתאימות המסגרות האלו של החיים, ולכן אני מרגישה כישלון ותיסכול.
    יש עוד הרבה כמוני, אז השאלות שלי הן,
    למה לפי דעתכם ככה מנוהלת החברה, ומי שאווט סיידר סובל , ולא מרגיש חופשי.
    האם יש שיטה שבה אוכל להפסיק להשוות את עצמי לאחרים, ואשווה את עצמי לעצמי?
    עשיתי המון דברים בחיים, עם הרבה עקשנות , דבקות במטרה , חלק היה לי קל וחלק מאוד קשה . לפעמים התגברתי ולפעמים לא.
    רצות לי בראש מחשבות שדי!!!!!
    לא מתאים לי החיים . והרגשתי היא שזה רק עניין של זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופ , המרוץ הזה , אחרי החיים . - תגובה

דניאל זק
    21/03/2012

קספר היקרה.

התלבטתי כמה זמן באיזה אופן לענות לך על פנייתך.

ראיתי שאת פונה לפורום הזה כבר תקופה ארוכה. מצד אחד, אני מבין את מצוקתך ורוצה להתייחס לדברייך: את כותבת תמיד באופן שנוגע ללב, ושמצליח להעלות שאלות רציניות ועמוקות על החיים, על משמעותם ועל הקושי לשאת תחושות של ייאוש, כשלון אישי, חוסר תקווה. אבל, מצד שני, נדמה לי שהמסגרת הנוכחית פחות מתאימה לליווי קבוע של פונים. כך גם מצויין בהודעה שנמצאת בראש העמוד.

במקרה חרום כדאי לפנות למוקדי חירום שונים שקיימים, כמו ער"ן. אבל במקרה שלך, מה שאולי יכול להתאים יותר הוא פנייה למסגרת של קהילת גולשים, לשתף שם ברגשותייך ואולי למצוא מענה קבוע יותר ומתמשך. יש קהילה שכדאי לנסות - כאן באתר - קהילת לחץ, דיכאון וחרדה. ממליץ לך לפנות.

איך שלא יהיה, מאחל לך שיבואו ימים טובים יותר, ושהסבל שאת חווה יפחת או שייעשה יותר אפשרי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב על המילים החמות אך

lllll
    21/03/2012

איני מבינה מדוע אלו פני הדברים .
    הרי אין סוף למצוקות האדם, הדברים שמעסיקים ומטרידים אותו .
    בעיניי יש החזרה של אנשים קבועים לכאן, דווקא דבר מאוד מחמיא לכם !!!!1
    וכול ההפסד הוא שלכם בלבד.
    למרות שהשאלות נכתבות בצורה אנונימית , עדיין צריך פתיחות מסויימת , והער5כה לעוניי התשובות .
    ואין זה מובן מאילו , בכלל לא !!!
    כמו שהחכם מארק טויין המצחיק והשנון אמר פעם

"לעולם אל תסרב לעשות מעשה טוב, אלא אם כן המעשה הזה יגרום נזק לך או לאחרים. ולעולם, לעולם! אל תסרב למשקה."
    - מרק טווין

חבל, חבל שהשאלות שאפשר לשאול פה ,הן מוגבלות לשאלה , או שתיים לכול החיים . זה מוזר !!!!! אולי תגדירו, . כי לא הצפתי אותכם בשאלות
    אך אין לי צער בלב. אשאל בפורום אחר. שיהיה לכם
    בהצלחה.

-פסח שמייח לך דניאל ולרוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא החברה מתנהלת כך-זה אנחנו

טובה פריש
    27/03/2012

כמעט הכל תלוי בנו\\0בגבולות חיינו).אנחנו יכולים להחליט לא להשוות עצמנו לאחרים,כי אם להשיג את המקסימום שאנחנו יכולים להשיג. אני בדיוק קוראת את תורת בודהה.הוא טען שהעולם שלנו הוא במחשבות שלנו.והאסונות שלנו נובעים משימת האגו בחשיבות עליונה.אם נצליח להשתחרר מהתשוקות שלנו(שזו חמדנות ,למשל)נהיה משוחררים. אני יודעת שאנחנו תלויים באופי שלנו.אבל אפילו בגיל מבוגר כמו שלי אני עובדת כל יום לשפר את עצמי.לפעמים אני אפילו מצליחה. בקשרלהשוואה לאחרים,מהטובים ביותר היפים ביותר,העשירים ביותר,תמיד יש טובים,יפים עשירים יותר.כך שאין טעם להשוואות. מה שהכי חשוב זו הבריאות.וזה לא תמיד בשליטתנו,אבל במקצת כן.והעיקר להאמין בשמחה ובטוב שבעולם.האמונה הזו אף היא תלויה בנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו