מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדוע אין פידבק?אישה12/02/2008
זוג בגילאי 50, כשנולדים להם נכדים, אני תמיד דואגת אם אני פוגשת אותם, ניגשת מאחלת מזל טוב, או מתקשרת לביתם לברכם. אך כשלי נולדים נכדות/ים, הגבר לא יטרח לגשת אלי ולאחל לי מזל טוב וגם לא ירימו טלפון לברכני. ואל עשיתי להם כל רע. כשפוגש את בעלי (הוא יותר מיודד איתו...) הוא כן אחל לו, האם זה פוטר אותו לאחל גם לי בגלל שכבר אחל לבעלי מזל טוב? מדוע אני בד"כ לא מקבלת פידבק מאנשים, אני זאת שתמיד מברכת, מאחלת, תורמת ולא מקבלת חזרה, כל אדם אני חושבת יש לו צורך בסיסי/נפשי לקבל גם ולא רק לתת. האם כדאי להוכיחם? חשבתי לעצמי להבא, למרות שזה מאד קשה לי כי אני טיפוס מאד מאד חם להתנהג כמותם, לנסות "לחקותם" וגם לא לאחל להם יותר מזל טוב כשיהיו להם שמחות, בתקווה שיבינו שאני מכריזה להם. יחס, צריך להיות הוגן ולקבל פידבק אחד מהשני, אך מעניין, הם לעיתים מטעים אותי: כי כשפוגשים כבר אותנו פנים אל פנים, אז משחקים אותה נחמדים. האם אנשים שחקנים?? איך להתנהג איתם בעתיד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פידבק
סיגל לוי13/02/2008שלום
קודם כל מזל טוב...
בדרך כלל, כשמאחלים מזל טוב למישהו, אני חושבת שכן מתכוונים לשני בני הזוג ומצפים שהוא ימסור זאת לבן זוגו. עובדה שבעלך סיפר לך...
האם באמת קיים כאן משהו אישי נגדך?
את אומרת שכן נחמדים במצבים אחרים. מדוע זה נראה לך לא אמיתי?
לא נראה לי שהפתרון של התעלמות יוביל לפידבק חיובי וטוב שאת אדם חם
כדאי לנסות לבחון את עצמך - האם את ביקורתית, האם את מפגינה את אכזבתך, האם את עושה משהו שמרחיק ממך פידבק חיובי בניגוד לבעלך
כדאי גם לבחון אם את מסתובבת אם אנשים נעימים חמים...
נקודות למחשבה
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)