חייבת עזרה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה דחוף
    ליאל
    11/05/2007

,כרגע אני חיילת ומאוד טוב לי בצבא ,כעיקרון באתי מבית הרוס לגמרי אמא חולת נפש אבא לא מתפקד[ההורים גרושים] ולכן אני מאוד עצמאית הוצאתי רשיון קניתי מחשב אני עובדת סיימתי לימודים בהצטיינות וכו" ,אבל עכשיו הפתח בבעיתי אז ככה
    כל מה שאני עושה אני תמיד מצפה מעצמי ליותר אני תמיד מנסה להרשים אחרים להיות כביכול הבת המוצלחת של המשפחה ,אני חייבת שתמיד הפוקוס יהיה עלי וזה דורש ממני המון כוחות לכן הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מתוסכלת אם לא הלך לי משהו כמו שצריך ,אני לפעמים עצובה ואפילו לא יודעת למה ואם לא הלך לי משהו אני נכנסת לדכאונות נהית מתוסכלת ,אני תמיד רוצה להצליח בכל דבר שאני נוגעת בו וקשה לי שאנשים יותר טובים ממני שמעתי שזה נקרא פרפקציוניזם אבל אני חושבת שאצלי זה כבר עובר את הגבול ,להיות גם יפה גם חכמה ,מוצלחת ,כישרונית ,לרצות את כולם כל הזמן , לפרנס את משפחתי ,להשיג כל דבר ,ודי נמאס לי אבל אני לא מצליחה לשנות את ההרגלים האלו כל פסיק קטן מציק לי אם במראה בנקיון וסדר בכסף במשפחה אז מה לעשות? חייבת תשובה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיפה לשלמות...

רונן דוד
    11/05/2007

וואלה, את מזכירה לי את עצמי,
    גם אני שאפתי לשלמות בכל דבר משך כל חיי,
    וזה מה שהוביל אותי בסוף לאבדון !!!

את חייבת לצאת ממעגל השלמות הזה,
    וכמה שיותר מהר, יותר טוב.
    את מבינה מה הבעיה וזה כבר 90% מהפתרון,
    את יכולה להעזר בטיפול פסיכולוגי שיעזור לך לקבל כלים לצאת מהמעגל הזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו