פגישה עם פסיכולוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגישה עם פסיכולוג
    לא חשוב
    09/04/2012

איך בדרך כלל זה הולך?אני נכנסת לחדר ואז מה..שואלים אותי למה הגעתי בעצם?מה הבעיה שלי? זה בסדר ללכת לשם מכל מיני סיבות שלמשל אני לא מסתדרת מבחינה חברתית?זה נורמלי ללכת לשם בגלל זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגישה עם פסיכולוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגישה עם פסיכולוג - תגובה

רוני פרישוף
    09/04/2012

שלום לך,

בודאי שנורמלי ורצוי לפנות לטיפול בגלל בעיות חברתיות. בעיני, כל אדם, גם בלי קשיים מיוחדים, יכול להרוויח מטיפול, כמין "פינת נפש" או חשבון נפש, שנועד להעמיק את המודעות העצמית ולסייע למימוש עצמי. כל כאב נפשי, החל מבעיות חברתיות ועד לענייני ביטחון עצמי, פחדים וכו', יכול לקבל סיוע במסגרת זו. אז אל תחששי, את תתקבלי בברכה ובאהדה!

לגבי הפגישה הראשונה, זה קצת תלוי אם את פונה למסגרת ציבורית או פרטית.

במרפאות לבריאות הנפש מקובל לקיים פגישת היכרות ראשונה עם אחד מאנשי הצוות, שלאחריה יותאם לך מטפל/.ת. בראיון זה תישאלי לגבי פרטי רקע שלך, הסיבה שבגללה את פונה לטיפול, וקצת על הרקע וההיסטוריה של הקושי שלך.

בטיפול פרטי זה כבר תלוי בסגנון האישי של המטפל/ת. יש המתחילים בשיחה מובנה ומסודרת, על תולדות חייך והסיבה שאת מגיעה לטיפול. אחרים מנהלים שיחה חופשית יותר, ומתאמים ציפיות לגבי תהליך הטיפול.

בכל מקרה, האווירה אמורה להיות אוהדת, מתעניינת ומקבלת. המטפל/ת לוקח אחריות על ניהול השיחה הראשונה, לכן אין לך מה לדאוג....

בהצלחה ותהני!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו