מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגישה עם פסיכולוגלא חשוב09/04/2012
איך בדרך כלל זה הולך?אני נכנסת לחדר ואז מה..שואלים אותי למה הגעתי בעצם?מה הבעיה שלי? זה בסדר ללכת לשם מכל מיני סיבות שלמשל אני לא מסתדרת מבחינה חברתית?זה נורמלי ללכת לשם בגלל זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישה עם פסיכולוג - תגובה
רוני פרישוף09/04/2012שלום לך,
בודאי שנורמלי ורצוי לפנות לטיפול בגלל בעיות חברתיות. בעיני, כל אדם, גם בלי קשיים מיוחדים, יכול להרוויח מטיפול, כמין "פינת נפש" או חשבון נפש, שנועד להעמיק את המודעות העצמית ולסייע למימוש עצמי. כל כאב נפשי, החל מבעיות חברתיות ועד לענייני ביטחון עצמי, פחדים וכו', יכול לקבל סיוע במסגרת זו. אז אל תחששי, את תתקבלי בברכה ובאהדה!
לגבי הפגישה הראשונה, זה קצת תלוי אם את פונה למסגרת ציבורית או פרטית.
במרפאות לבריאות הנפש מקובל לקיים פגישת היכרות ראשונה עם אחד מאנשי הצוות, שלאחריה יותאם לך מטפל/.ת. בראיון זה תישאלי לגבי פרטי רקע שלך, הסיבה שבגללה את פונה לטיפול, וקצת על הרקע וההיסטוריה של הקושי שלך.
בטיפול פרטי זה כבר תלוי בסגנון האישי של המטפל/ת. יש המתחילים בשיחה מובנה ומסודרת, על תולדות חייך והסיבה שאת מגיעה לטיפול. אחרים מנהלים שיחה חופשית יותר, ומתאמים ציפיות לגבי תהליך הטיפול.
בכל מקרה, האווירה אמורה להיות אוהדת, מתעניינת ומקבלת. המטפל/ת לוקח אחריות על ניהול השיחה הראשונה, לכן אין לך מה לדאוג....
בהצלחה ותהני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)