מחכה לתגובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחכה לתגובה
    נועה
    09/04/2012

לקחתי כמה ימים לחשוב על העניינים שקרו בינינו, אני יודעת שביקשת ממני למחוק אותך ואני באמת מתכוונת לעשות את זה. פשוט רציתי לומר לך (יותר בשבילי מאשר בשבילך) מה הרגשתי ששמעתי מאבי "ומחבריי" את מה שעשית- השתמשת באבא שלך, מנכ"ל משרד הבריאות, בזמן הכי לא מתאים בגלל שאמא שלי ,רותי שיו שסובלת מדאגנות אובסיסיבית (בין היתר)ביקשה ממך, למה??? את באמת מאמינה בהפעלת קשרים ושקרים- במניפולציות ופרוטקציות? אולי, אני לעולם לא אדע ואולי זה עדיף. אז כן, הפעם בעיני הייתי חכמה, בשלושה השבועות האחרונים כל רגע פנוי שהיה לי הקדשתי לטיפולים, מנסה להבין "איך החבר הכי טוב שלך יכול להיות האויב הכי גדול שלך??" עברתי תהליך של הכללת יתר- עוד פעם לא סמכתי על אף אחד בעולם, אפילו לא על עצמי, הייתי בהצפה רגשית, נסערת, פקעת עצבים. תגידי לא חשבת מיוזמתך לידע אותי על השיתוף הפעולה שלך מאחורי הקלעים שכביכול נעשה לטובתי? אז אולי הייתה לך כוונה טובה, אני לא רוצה לדעת. לא סתם הרחקתי אותך מהחיים שלי. מגיל 18 ידעתי שאת לא טובה לי במשברים שלי, למה התערבת? למה דחפת את האף שלך? וגם את השאלות האלו אני מפנה לחלל ריק בהבנה שהגישה שלנו לעולם תהיה שונה ואין בי שום רצון לנסות להגיע איתך להסכמה רק לשתף אותך באכזבה הקשה שספגתי מעצם הידיעה. היה לי קשה לקרוא את ההודעות ששלחת לי אבל בסוף עשיתי את זה. את החולה! ואני באמת מרחמת על זוהר שעלולה לסבול מהשריטות החולניות שלך. שלא נדבר על המטופלים שינסו למצוא נחמה בדמות חלשה שמסתתרת מאחורי חזות שיקרית, הנפש שלך עוד נאבקת, תקשיבי לה. אז העצה שלי לפני שאת מנסה לתקן את הסביבה שלך תטפלי בעצמך, בהפרעה הארורה שלך ואמן שתיהי בריאה! אני באמת מאחלת לך רק טוב בתקווה שתבני את גודל הטעות שעשית איתי ותשתני, כבר לא בשבילי אלא למען אלו שאולי יקרים לך. לא באמת אפשר לדעת, במחשבות שלך כולם מכוערים, עכשיו אני מבינה למה. באמת אהבתי אותך, עצה אחרונה ממני, תטפלי קודם כל בעצמך ואחר כך תנסי לתקן את העולם. אנשים שיקרים לך סובלים מהמעשים שלך, אולי הגיע הזמן שאת תפסיקי עם הסמים וככה גם תפסיקי להאשים אחרים ולהשליך עליהם את הבעיות שלך. את הופכת להיות דמות טיפולית, את כבר אמא, יש לך את עופר שאוהב אותך ועוד חברים שבאמת אכפת להם ממך, בטבע שלך את אדם רגיש וטוב, פשוט איבדת את הדרך, תבחרי באמת ותאמיני לי שככה לך ולכולם יהיה יותר טוב. תודה על מה שעשית למעני ועל מה שלא. אני מעדיפה להשאיר אותך רחוקה ממני בידיעה שחצי מהדרך כבר מאחורי "גיליתי עוד אויב שהסתתר במסכה של חבר". הלוואי שתצליחי בכל ושתזכי בחיים שרצית. אני כבר לא רוצה להיות חלק מהם.
    ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחכה לתגובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתגובה - תגובה

רוני פרישוף
    09/04/2012

הי נועה,

לא ברור למה התכוונת בהודעתך. האם לפרוק מהלב? האם טמונה שאלה כלשהי שנוכל לעזור לך בה? ואולי בטעות מכתב זה הגיע לפורום שלנו?

את מוזמנת להבהיר,

חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרוק מהלב ולקבל סוג של תמיכה

יפית
    10/04/2012

העליתי מכתב אישי לפורום על מנת לשמוע מאיש מקצוע או ממישהו בכלל מה דעתו בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרוק מהלב ולקבל סוג של תמיכה - תגובה

רוני פרישוף
    11/04/2012

הי סיוון,

אני שומעת במכתבך הרבה כאב, תסכול ואכזבה. אולי הדבר הכי נכון לעשות הוא לפנות לזו שמיועד לה המכתב וללבן איתה את העניינים.

כדאי לזכור שרוב המתחים בין בני אדם נובעים מקצרים בתקשורת ואי-הבנה, לכן כדאי לבוא לשיחה בראש פתוח לשמוע את הצד השני, כדי לתת צ'אנס לשיקום הקשר.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יפית
    12/04/2012

אני אחשוב על העניין.
    כרגע אני באמת מבולבלת ופגועה. המקרה הוציא אותי מאיזון ואני מטפלת בהשלכות שלו עם אנשי מקצוע. הלוואי שהייתי יכולה להגיע למצב בו אוכל לדבר עם אותה חברה, כרגע אני מרגישה שהיא לא טובה לי ושאני צריכה להרחיק אותה מחיי, במקביל אני מנסה לאגור את הכוחות שלי לטיפול בעצמי עד שאחזור למקום שלוו ופחות כועס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו