אמיא שלי לא יכולה לקחת תרופות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמיא שלי לא יכולה לקחת תרופות
    גליה
    10/04/2012

אמא שלי בת 73 וסובלת מחרדות כבר הרבה זמן ועכשיו עוד יותר בגלל אובדן הבן. היא אף פעם לא יכלה לקחת אף תרופה, ממש אלרגית לתרופות. גם פסיכולוג לא בא בחשבון מבחינתה למרות כל נסיונות השכנוע שלי. עכשיו הציע לה רופא נשים לקחת שמן נר הלילה. רופא המשפחה אומר שהוא לא מכיר אותו והוא גם לא חושב שכדורים או שמנים טבעיים (שהן לא תרופה) יכולות בכלל לעזור ? שאלתי היא האם שמן נר הלילה כן יוכל לעזור ? ואם לא, מה כן אפשר להציע לה ? היא חסרת אונים ומאוד קשה לה :-(.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעות כתיב "אמא שלי"

גליה
    10/04/2012

אמא שלי בת 73 וסובלת מחרדות כבר הרבה זמן ועכשיו עוד יותר בגלל אובדן הבן. היא אף פעם לא יכלה לקחת אף תרופה, ממש אלרגית לתרופות. גם פסיכולוג לא בא בחשבון מבחינתה למרות כל נסיונות השכנוע שלי. עכשיו הציע לה רופא נשים לקחת שמן נר הלילה. רופא המשפחה אומר שהוא לא מכיר אותו והוא גם לא חושב שכדורים או שמנים טבעיים (שהן לא תרופה) יכולות בכלל לעזור ? שאלתי היא האם שמן נר הלילה כן יוכל לעזור ? ואם לא, מה כן אפשר להציע לה ? היא חסרת אונים ומאוד קשה לה :-(.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמיא שלי לא יכולה לקחת תרופות - תגובה

רוני פרישוף
    11/04/2012

שלום גליה,

מות בן הוא אובדן נוראי. יתכן כי אימך נמצאת בעיצומו של אבל על מות בנה, וזה דבר טבעי. אולי היא לא רוצה לקבל טיפול נפשי או תרופתי כי היא מרגישה צורך להתאבל במלוא הכאב, ואולי כך היא מרגישה קרובה אל בנה שנפטר.

הדבר שהיא הכי זקוקה לו הוא הבנה לאובדן הנורא, קבלה ותמיכה מצד בני המשפחה וסביבתה הקרובה. כמובן, במידת היכולת והסובלנות האפשרית לכם.

קשה להביא אדם לטיפול אם הוא אינו מעוניין בכך, וסיבותיו עימו. אולי בהמשך היא תשנה את דעתה. לגבי טיפול תרופתי ושימוש בחומרים טבעיים, זהו אינו תחום מומחיותי ולא אוכל לעזור בכך. את יכולה לפנות לפורומים העוסקים בפסיכיאטריה או הומאופתיה. גם רופא המשפחה הוא כתובת מצויינת להתייעצות.

כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו