מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת לדעתנינה11/04/2012
שלום אני נינה גרושה כמעט בת 30 עם ילדה, אני נאה ומושכת וסקסית לפי מה שאומרים. נרשמתי לאתר הכרויות בכדי ליצור קשרים עם גברים אני מוצאת את עצמי במפגש וגם אחריו כך שהגבר כל רצונו זה לשכב איתי, אני לא מתלבשת חשוף לא רומזת או מנסה לרמוז שום דבר וזה מאוד מפריע לי. זה מחמיא שגבר רוצה גם לשכב איתך אבל זה תמיד מתבסס רק על סקס. מה אוכל לעשות להגיד או לא יודעת מה... אוסיף רק שאני אומרת לפני הכל שאני רוצה קשר רציני ולא מחפשת הרפתקאות אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת לדעת - תגובה
רוני פרישוף11/04/2012הי נינה,
אני לא מכירה אותך, את אופייך והתנהלותך, כך שלא אוכל להגיב לעומק ולהנחות אותך. אם יש לך חברה טובה שאת סומכת על דעתה, היא יכולה להיות כתובת מצויינת לשאלות האלו. גם ידיד טוב יוכל לתת לך פידבק מועיל דרך עיניים של גבר.
באופן כללי, טבעי שגברים מעוניינים באינטימיות גופנית איתך, את כנראה אישה צעירה ומושכת. האמנם הם רוצים רק סקס? אולי כך את מפרשת את המצב? אולי בלי לשים לב את משדרת פיתוי? אולי להפך, את קצת לוחצת לכיוון של קשר רציני איתך ועם ביתך, ואז הגבר נסוג ורוצה בעיקר מין? אולי אינך מסננת מספיק בטלפון? האם את יודעת לבחור מקום מתאים לדייט ולשים גבולות ברורים למגע הגופני ולקצב ההתקדמות? וכו' וכו'.
כאמור, כדאי להתייעץ עם מי שמכיר אותך ואת סומכת על דעתו. במקרה הצורך אפשר גם להעזר בטיפול או אימון, סביב נושא של יצירת קשר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)