מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשותפוחדת21/04/2012
אני אמא ל 4 ילדים בן בן 17 בת 15 בן 7 ובת 3 אני מטופלת עד ילדי פסיכיאטרית בכדורים נכד דיכאון וחרדות אני נשואה לבעל שלא מוכן לומר לילדיו מה מותר מה אסור ואני זו שעד עצם היום הזה אמרתי לא ואסור כיום 2 ילדי הגדולים לא מדברים איתי כאילו אני כלום בשבילהם והילדה אפילו אמרה לי במילים אלו אמא אני לא רואה אותך ממטר ולא סופרת אותך ומה ביקשתי ממנה סך הכל להוריד את שקית האשפה וכמובן בעלי שמע איך היא דיברה ולא אמר מילה
אני מרגישה שפשוט השאלתי את הרחם לבעלי ילדתי 4 ילדים ששתיים מתוכם לא אוהבים אותי לא יודעת עם אני צודקת לאן ללכת אין לי שום תמיכה כלכלית שמישהו מהמשפחה יכול לתת אתמול שוחררתי מבית חולים אחרי היתמוטטות עצבים שעלתה לי בבריאותי ושיתקה חצי פנים וגוף שלי שכרגע אני מתחילה שיקום ופיזוטרפיה בבקשה עזרו לי בא לי למות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות - תגובה
דניאל זק22/04/2012שלום לך.
מצטער לשמוע על מצבך הקשה, על תחושותייך שאין אף אדם בעולם שמבין אותך או מוכן להיות לצדך, ועל הסבל הרב שאת עוברת.
ובכל זאת, כנראה שישנן מסגרות שבהן ישנם אנשים שרואים אותך - במסגרת השיקומית שבה את נמצאת, ובפגישות שלך אצל הפסיכיאטרית.
ממליץ לך לנסות ולמצוא את המקום, הזמן והאדם שאולי תוכלי איתו להתייעץ. למה לא לפנות במחלקת השיקום לעובדת הסוציאלית ולבקש לדבר איתה? למה לא לנסות ולברר אצל הפסיכיאטרית האם היא תוכל להתאים לך מסגרת טיפולית של שיחות אחת לכמה זמן, מלבד הטיפול התרופתי שהיא רושמת לך?
מקווה בשבילך שלא תרגישי כל כך לבד, ושתוכלי להיעזר במפגשים ובשיחות פנים אל פנים עם אנשים ממשיים, ושלא תיאלצי להסתפק רק במענה חלקי בפורום כמו הפורום הנוכחי. בכל מקרה, במצבי חירום כדאי לפנות למוקדי חירום טלפוניים כמו ער"ן, או לפנות לחדר מיון.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)