מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול פסיכולוגיהילי22/04/2012
שלום ותודה מראש על ההתייחסות. אני בת 28 וחצי ונמצאת מזה כשלושה חודשים בטיפול פסיכולוגי ע"י פסיכולוגית מקסימה. הסיבה שראיתי לנכון ללכת לטיפול היא בגלל שאיני מוצאת בן זוג מתאים תקופה די ארוכה. אני משתדלת לעשות מה שביכולתי כדי להכיר ולכן ראיתי לנכון גם לכלול טיפול. כמו שציינתי הפסיכולוגית שלי טובה,אני מרגישה שבתקופה האחרונה אני עוד יותר נפתחת ומחכה בקוצר רוח למפגש איתה.בכל אופן,במצבי אין בינתיים התקדמות ולכן שאלתי היא מתי אני אמורה להרגיש התקדמות? האם זה תהליך הרבה יותר ארוך? האם אני צריכה לכוון אותה אולי בשאלות כדי שתיתן לי יותר טיפים או שאתן רק לה לנהל את השיחות? תודה רבה,שבוע טוב. הילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי - תגובה
דניאל זק22/04/2012שלום הילי.
מתוך דברייך, נשמע שמצאת כבר את הכתובת המתאימה - טיפול שבו את נמצאת, אצל פסיכולוגית מקסימה.
השאלות שאת שואלת כאן לגיטימיות כולן, רלוונטיות ומתבקשות, ותוכלי לברר אותן איתה. למה לא אצלה? - ברור ששיחה, או שיחות, איתה על הנושאים הללו תהיינה הרבה יותר מוצלחות מאשר מענה קצר כתוב בפורום אנונימי באינטרנט!
שיהיה בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הילי23/04/2012תודה רבה. אעשה זאת כפי שאמרת נכון-מולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)