טיפול פסיכולוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי
    הילי
    22/04/2012

שלום ותודה מראש על ההתייחסות. אני בת 28 וחצי ונמצאת מזה כשלושה חודשים בטיפול פסיכולוגי ע"י פסיכולוגית מקסימה. הסיבה שראיתי לנכון ללכת לטיפול היא בגלל שאיני מוצאת בן זוג מתאים תקופה די ארוכה. אני משתדלת לעשות מה שביכולתי כדי להכיר ולכן ראיתי לנכון גם לכלול טיפול. כמו שציינתי הפסיכולוגית שלי טובה,אני מרגישה שבתקופה האחרונה אני עוד יותר נפתחת ומחכה בקוצר רוח למפגש איתה.בכל אופן,במצבי אין בינתיים התקדמות ולכן שאלתי היא מתי אני אמורה להרגיש התקדמות? האם זה תהליך הרבה יותר ארוך? האם אני צריכה לכוון אותה אולי בשאלות כדי שתיתן לי יותר טיפים או שאתן רק לה לנהל את השיחות? תודה רבה,שבוע טוב. הילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פסיכולוגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי - תגובה

דניאל זק
    22/04/2012

שלום הילי.

מתוך דברייך, נשמע שמצאת כבר את הכתובת המתאימה - טיפול שבו את נמצאת, אצל פסיכולוגית מקסימה.

השאלות שאת שואלת כאן לגיטימיות כולן, רלוונטיות ומתבקשות, ותוכלי לברר אותן איתה. למה לא אצלה? - ברור ששיחה, או שיחות, איתה על הנושאים הללו תהיינה הרבה יותר מוצלחות מאשר מענה קצר כתוב בפורום אנונימי באינטרנט!

שיהיה בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הילי
    23/04/2012

תודה רבה. אעשה זאת כפי שאמרת נכון-מולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו