מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמאלי22/04/2012
שלום,בת 40 נשואה באושר+3 ילדים.
בשנתיים האחרונות אימי הפכה לבילתי נסבלת!!בבסיס שלה היא אדם טוב ומעניק .אבי אדם לא בריא ואיש עקשן ואני מרגישה שהיא מתוסכלת..לאחרונה היא חושבת שאנו ילדייה{4 במספר)צריכים ("לבדר)אותה.היא כל הזמן רוצה שנבוא לבקר בשבת כי משעמם להם טוענת בפני בלבד שאנו ילדים לא טובים וכך הזמן מתערבת בין כל האחים.אני גרה הכי קרוב אליהם והיא מצפה שאבוא אליה ואצא איתה לשופינג.אציין שהיא אשה בת 60 עובדת חצי משרה אך אינה יודעת להעסיק את עצמה.היום בשיחת טל' אמרה לי שישבנו אתמול כמו כלבים בבית ואף ילד לא בא לבקר.{ראינו אותם לפני שבוע}.אמרתי לה שלכל אחד יש גם את חייו-חבריו וילדיו והם יכולים לעשות מנויי בקאנטרי או לבלות יחד בים או כל דבר אחר.אני סופגת ממנה המון וכבר לא נהנת ולא מעוניינת לבוא מרצוני.אציין שאנו באים מבחינתי כי צריך אך מזמן כבר הפסקתי לטייל איתה או לשבת לקפה כי זה רק תלונות וקיטורים.אציין שאני אומרת לה לרוב את הרגשתי ואת דעתי עליה אך כמובן שזה לא עוזר והיא הכי צודקת .המלצתי לה פעם שנלך כל האחים והיא ליעוץ ושהיא תבין שהיא לרוב לא צודקת אך כמובן שאינה מעוניינת.בשנים האחרונות אני מעדיפה לחגוג את החגים בחו"ל ונהנת עם בעלי וילדיי ואין לי את הבלגן של החג שלרוב חוגגים אצלי.צר לי על ילדיי שהם לרוב לא חוגגים עם המשפחה למרות שהם מרוצים מאד שאנו נוסעים. מה לעשות?הוריי חשובים לי אך עם זאת אני כבר לא מסוגלת לספוג.היא מעולם לא קיבלה את מי שהפכנו להיות(כל ילדייה)וחושבת שהיא מבינה הכל.אציין שכולנו נשואים ומסודרים ומעולם לא נעזרנו בהם כלכלית.תודה מראש לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך אמא
לי22/04/2012תודה על תשובתך המהירה.כבר הרבה זמן אני מנסה שהכל יעבור ליד ולהמשיך אך מה לעשות זה לא תמיד כך ויש משקעים ועלבון.כניראה שעם הזמן אני יצליח לקיים זאת אך יש לציין שהקושי מאד מורגש עליי ועל אחיי ואחיותיי.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)