אור בפנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אור בפנים
    רפי
    23/04/2012

שלום רב,

ישנה תופעה של אנשים שהפנים שלהם "מאירות" - זורחים, נראה כאילו יש להם אור בפנים.
    גם לי אישית זה קורה לפעמים, אבל לא כל הזמן.
    יש מקרים שאנשים אומרים לי כמה אני זורח ומואר, למרות שאני לא במצב רוח הכי טוב..

השאלה שלי היא מה מקור התופעה ומה הגורמים לה?
    האם זה קשור למצב רוח/מצב פנימי/אחר? האם זה קורה לכל אחד?
    ואיך מגיעים למצב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אור בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור בפנים - תגובה

רוני פרישוף
    24/04/2012

הי רפי,

ראשית, למיטב הבנתי נראה לי שהביטוי הזה הוא מטאפורי יותר מאשר קונקרטי. למשל, כאשר אומרים למישהי "כמה את מתוקה, בא לי לאכול אותך", זה לא סימן שעורה נהייה מתוק יותר, אלא שהיא מקרינה חן וחמידות.

יתכן שיש גם היבט פיזיקלי. הגוף, ושפת הגוף, מבטאים ללא הרף את הנפש. כאשר אדם חסר ביטחון למשל, הוא משדר כפיפות, כינוס איברים. כאשר הוא זועף פניו מתכרכמות ומתקמטות, הקמטים בולעים אור והוא נראה "קודר". כאשר אדם נינוח, בטוח, במצב רוח טוב וכו', עורו מתרווח ונמתח, תופעות פסיכוסומטיות של העור נרגעות, העור הופך למסך אופטימלי המחזיר את קרני האור ולכן כנראה נראה מואר יותר.

אולי יש גם היבט מטא-פיזי, מעיון הילה, "אאורה", קרינה פנימית, כמו שכתוב בתנ"כ על משה, או כמו שמדובר בתורות מזרחיות. אולי זה לא קשור למצב רוח אלא לעניינים אנרגטיים, שאני לא ממש מבינה בהם... בתחום הזה אפשר לפנות לפורומים רוחניים.

בהצלחה ובהארה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו