לא יכולה עוד:

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יכולה עוד:
    הסוף בקרוב
    13/02/2008

זהו מרגישה שעוד לא יכולה יותר לחיות אני לא מסוגלת לראות אנשים או אפילו אור או את העולם
    הייתי כבר בטיפול אצל פסיכולוג כנראה מה שעברתי עם חבר קודם אלימות וקשר קשה ולאחרונה עוד גיליתי שאבא שלי בוגד ידעתע קודם על נשים אחרים שהיו לו אבל לא עניין אותי אבל לראות אבא שלי ממש עם אישה אחרת שבר אותי לגמרי אני מבקשת סליחה מהעולם אם בקרוב אחליט שהמקום הזה לא בשבילי אני כבר ימים מסתגרת בחדר בחושך ולא יוצאת כי אבדתי כבר טעם בחיים ניסיתי לצאת מזה ללא הצלחה החיים נורא קשים לי אבל עדיין עזרו לי .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יכולה עוד:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני לא יודע מה את מרגישה אבל

אבי
    13/02/2008

אסור לאבד תיקווה נסי לצאת טיפה אפשר במקום בודד או כשאין אף אחד לא טוב להיסתגר לבד,לדעתי לוותר על פסיכולוג כשזה לא עוזר זה לא טוב את יכולה להחליף פסיכולוג אני הייתי אצל פסיכולוגים במשך כמה שנים על גבי שזנים שזה לא עזר אבל בסוף זה דיי התחיל לעזור לי אסור לוותר ולהיתיאש נסי להישאר אם תיקווה כי לא משנה שהכל ניראה חשוך תמיד יש תיקווה.מקווה שזה עזר קצת מקווה שאחרים יוכלו לעזור יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המת בימינו שווה ומוערך יותר מהחיי

הסוף בקרוב
    13/02/2008

למה שווה לחיות:
    על המכות שקיבלתי בחיים שלי מחבר קודם מאח שלי מאבא שלי שבוגד ולא אכפת לו שאנחנו רואים
    על אחותי שסובלת מחיים קשים עם בעלה
    על הזכרונות שאבא היה מכה את אמא וכול הפנים היפות שלה מלאים דם ואני מנסה לדחוף אותו
    על השנאה של אבא שלי לילדים שלו ותמיד אמר שאנחנו נטל לחיים שלו ואנחנו הפרענו לו
    על מה ?
    מה שווה לעזאזל לחיות?
    המת בימינו שווה ומוערך יותר מהחיי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשמתים הכל ניגמר אבל כל עוד אנחנו

אבי
    14/02/2008

חיים יש תיקווה,אני עברתי דברים דיי גרועים בחיים שלי אבל בכל זאת לא היתיאשתי אני יודע כמה קל להיתיאש ולהרים ידיים עשיתי את זה הרבה מאד פעמים אבל בסוף קיבלתי תיקווה הכי חשוב זה לא להיתיאש תמיד יש תיקווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חכי !!!...

רונן דוד
    13/02/2008

החיים יפים, אל תעשי שטויות !!!,

תחילי להיות אגואיסטית ולחיות את החיים שלך לעצמך,
    לעמוד על שלך ולא לדפוק חשבון לאחרים, האמיני לי החיים יפים !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לעזרה בדחיפות!!!

סיגל לוי
    13/02/2008

זה שאת פונה פה לעזרה כבר מעיד על כך שאת רוצה לחיות
    את כנראה בדכאון שצובע את כל מה שאת רואה (גם אם זה מורכב וקשה באמת)
    אספי את הכוחות שלך ופני דחוף לעזרה
    אולי לפסיכולוג הקודם
    אולי למישהו אחר
    אם את לא יכולה לבד, בקשי עזרה מאדם קרוב
    תתפלאי לגלות עד כמה את חשובה לאחרים אם תבקשי
    לא מספיק לכתוב פה - תעשי למען עצמך
    המון כוח
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושיהיה לכם המשך חיים מאושרים כמו שת

הסוף בקרוב
    13/02/2008

אני באמת מודה על ההתייחסות שלכם אבל בעבר פניתי לאנשים קרובים אבל לאנשים אחרים סביבי אין תשובה אמרו לקבל את זה ואני לצערי לא מוכנה אני חושבת שאני די מאושרת עם המחשבות שלי שהחיים לא שווים -אני לא מפחדת לנוח סוף סוף זה חלק מהחיים האם לא לכולנו נאמר שהחיים הבאים אמרוים להגיע לכול אחד מאתנו - בכול מקרה מודה לכם על התייחסות לפחות יכולתי להעביר פה את מה שאני מרגישה אני אתייחס למילים שלכם בכול מקרה זה היה תהליך ארוך אף אחד לא מאבד תקווה בחיים סתם ולא סתם החלטתי על קוו מחשבות זה -די נמאס לי לבכות וגם אין לי דרך לשנות את חיי- זה בלתי אפשרי אני לא מוכנה שילדים שלי בעתיד יסבלו כמוני כ העולם שלי שונה בהרבה משלכם אני חייה לצערי במגזר מדכא הורס חלומות הורס נשמה וגם הרס נשמה שלי
    תודה לכולם ושיהיה לכם המשך חיים מאושרים כמו שתמיד חלמתי ולא הצלחתי.... ביי ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייאוש הוא חלק מהדיכאון

סיגל לוי
    14/02/2008

אמר פעם הפיזיקאי הוקינג (שהוא מוגבל מאד פיזית) "כל עוד יש חיים, יש תקווה"
    הייאוש הוא חלק מהדיכאון
    נכון, נשמע שקשה מאד לחולל שינוי
    זה דורש זמן, כוח ותקוה
    אין לך תקווה כי את בדיכאון
    את זקוקה לעזרה כדי לצאת מזה!
    אולי תיוועצי בער"ן?
    בהצלחה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסור להתאבד!!!!

שיר
    16/02/2008

אסור להתאבד!!!!
    לא משנות מה סיבות חייך לרצות למות, אסור לאדם לקחת את חייו בידיו, לא כדאי לך העונש על כך הוא סבל יותר גדול בעולם הבא, ה' נתן לך ייסורים שאת יכולה לעמוד בהם. אני יודעת שהמצב שלך הנפשי קשה אבל את חייבת עזרה! מוות לא יפתור את זה. בוודאות יש עולם הבא, אני למדתי קבלה וממש לא כדאי לך להתאבד משלמים על זה ייסורים יותר קשים. לכי לטיפול באיזה מרכז, אל תפחדי יעזרו לך ואת עוד תיראי ימים יפים, הרבה אנשים סובלים עכשיו אל תחשבי שכל מי שמחייך חייו קלים יותר לכולם יש בעיות אבל החכמה היא לראות את האור בקצה המנהרה ולעבור את הקשיים. כמו שכתבו לך תעזבי הכל מסביבך ותחיי את חייך תעזרי באנשי מקצוע ובחברים זו לא בושה אפילו לקחת כדורי דיכאון, רק לא להתאבד. תאמיני לי שזה רק גורם לייסורים יותר גדולים בעולם הבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגיע לך לחיות

אסנת
    16/02/2008

לפי דעתי אני אומרת לך מה אני הייתי עושה:
    1. לוקחת תמונה שלי ותולה אותה בחדר שלי על הקיר (כמובן תמונה שאני מחייכת) רושמת ליד 4 אהבות שלך בחיים .
    2. מציירת אותי עם משפחה משלי בעל אוהב מאוד וילדים יפים כמוך(נכון שאת יפה?) או אפילו מדמיינת .
    3. מתקלחת מסתדרת יפה והולכת לטיול כשיש יום שמש אם את גרה ליד ים עוד יותר יפה,
    4. מחליפה מנורה בחדר כשהאור יהיה בעוצמה חזקה יותר. משנה את סדר החדר שמה פרחים ודברים צבעוניים בעיקר צבע סגול ורוד ותכלת.
    5. כל יום כותבת היום הוא יום נהדר ויפה הכל נברא למעני ובשבילי כי מגיע לי לחיות .
    6. משתדלת תמיד לחייך ולצחוק : תראי המון סרטים יים ומצחיקים. כולם יגידו לך שהחיים יפים כרגע את לא ממש רואה את זה אבל תמיד תחייכי ותחזרי על המשפט הטוב עוד מחכה לי והוא יגיע כי אני קיימת בשביל היקום היפה . מקווה שקצת עזרתי ואם לא אני יכולה לתת לך עוד המון רעיונות .אוהבת אסנתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו