מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת סתם בחור נחמד.....מגנוליה28/04/2012
שמתי לב שכל הבחורים שאני יוצאת איתם לדייט נעלמים לי אחרי דייט אחד, התחלתי לחשוב למה זה קורה ונזכרתי שהיה אחד שאמר לי שאני לא בחורה שמתאים לצאת איתה סתם אלא אחת שצריך לקחת אותה ישר לחופה. הקטע שבעבר באמת חיפשתי קשר רציני שיוביל לנישואין אבל כיום אני מחפשת פשוט בחור נחמד שיהיה כיף להעביר איתו את הזמן אבל כפי הנראה הרושם שהבחורים מקבלים הוא אותו רושם כמו שההוא ציין איך אפשר לשנות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת סתם בחור נחמד..... - תגובה
דניאל זק30/04/2012שלום מגנוליה.
מצטער על העיכוב במענה לפנייתך.
באופן כללי, רציתי להתייחס לתחושת ההחמצה התמידית שאת חווה בחיפושייך: משהו לא מסתדר לך עם בנים ונסיונותייך אינם נושאים פרי - אם זה בקשר רציני, ואם זה בקשר קליל.
בעניין זה, נדמה לי שאת מתארת מצב שהרבה אנשים סובלים ממנו - בנות ובנים - בתקופות שבהן עדיין נמצאים לבד, ושנדמה שלעולם לא יימצא האדם הראוי להיות איתו בקשר, אפילו קשר נעים ולא מחייב בשביל להעביר איתו את הזמן. אין סיבה להתנחם בזה, אבל כן אפשר ללמוד: את לא היחידה שחשה כך, ואני מושכנע שישנם בנים רבים שחשים כמוך, ושהם ישמחו להכיר אותך (אני מניח שככל שאמצעי התקשורת נעשים יותר וירטואליים, כך גדל הסבל בעולם, וכך גדלה הבדידות ומתעצם הקושי להיכנס לזוגיות, אבל זה כבר נושא אחר).
מעבר לבעיה הכללית, ישנה התחושה הפרטית שלך שמשהו לא מסתדר. כאן הייתי מציע לך לנסות לחשוב מה לדעתך גורם לזה לקרות. לפני שהתחלתי לכתוב סיקרנה אותי בחירת השם שלך, וקראתי בויקיפדיה על צמח המגנוליה. מתברר שהוא משתייך למין צמחים קדום, עמיד ובנוי באופן חזק במיוחד.
אולי זו השערה מופרכת, אבל ייתכן שיש משהו בתכונותיו של צמח המגנוליה גם בך, וייתכן שמה שאת חווה כחסרון נובע דווקא מיתרון: עובדה, בנים תופסים אותך כאדם מבוסס, לא "סתם אחת", ואולי הם נרתעים דווקא בזכות יכולותייך. אם זה הכיוון, אז למה לא לנסות לחפש בנים יותר מתאימים במקומות יותר מתאימים? - לבקש מחברות שאת מעריכה שיכירו לך בנים, למשל, במקום להסתמך על המזל במפגשים מקריים?
כיוון נוסף שעולה בדעתי קשור יותר בעולם הפנימי. למשל: בסוג הרגשות שאת חווה ביחס לאחרים וביחס לעצמך, באופנים שבהם את יוצרת חברויות עם בנות ובנים, ברקע המשפחתי שאולי מהווה גורם מעכב נוסף בדרך לכניסה לזוגיות. עולם זה קשור באופן הדוק ליכולותינו החברתיות אבל קשה להסתמך על המסגרת של הפורום הנוכחי כדי לפתח יותר את ההבנה העצמית שלך בנושאים אלו.
אם את אדם סקרן מטבעו, שאוהב לחקור תופעות אנושיות ואת עצמו, כדאי להקדיש לכך מקום ולמצוא את המסגרת לברר שאלות אלו בהדרגה ולאורך זמן - בשיחות עם חברים, או בטיפול.
בכל מקרה, מאחל לך בהצלחה רבה, ומקווה בשבילך שתימצא לך הזוגיות אשר לה את ראויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)