חוזר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוזר
    עינת
    30/04/2012

שלום רב,
    אני בת 30 אני עושה כל מיני בדיקות רפואיות נגד כל מיני מחלות ותמיד מחפשת בעיה בגופי, הבדיקות יוצאות תמיד בסדר, עצם הבדיקה אני בחרדה, אבל לאחר מחפשת משהו אחר בגופי, ניבדקתי לכל כך הרבה מחלות וגם מחלות מין, ואני לא ממש פעילה, ואני שוב ושוב בודקת על מה זה מעיד?
    למה המוח שלי מחפש? וחרד, בעיקר שאני ניכנסת לזוגיות אני מרגישה שמשהו השתבש בעתיד אז אני מפחדת ובודקת
    מרגישה שיש בי משהו רע והבעיה בי.
    גם חשבתי שיש לי גידול בראש, ובקיבה, באוזנים ומחפשת בגוף שינויים.
    מחכה ליום מותי, מחכה לטלפון שיגיד אני חולה במחלה סופנית
    למה אני ככה
    למרות שיש לי ימים מדהימים שאני במלא כוחי ואני מרגישה שאני חיה וטוב.

מחכה לתשובה
    תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזר - תגובה

דניאל זק
    30/04/2012

שלום מיכל.

מצטער לשמוע על הסבל שאת חווה, כאשר בעל כורחך את נגררת להתעסק בשאלות מטרידות ומכבידות כאלה ונאלצת פעם אחר פעם ללכת לבדיקות רפואיות. את יודעת שזה לא הגיוני, ובכל זאת, את הרבה פעמים מוצאת את עצמך חושבת רק על זה.

הייתי מציע לך לנסות לקרוא קצת באינטרנט על מצבים טורדניים כפייתיים (אובססיביים קומפולוסיביים), ועל שיטות הטיפול השונות המקובלות. ייתכן שהדברים יישמעו לך מוכרים וייתכן שאחת השיטות הטיפוליות תיראה לך מתאימה.

בכל מקרה, חבל להיות כל כך הרבה זמן במצב שבו את נתונה. בהחלט אפשר למצוא את הדרך לחיות חיים טובים יותר, ולהפחית את הרגעים של הסבל.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו