מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוזרעינת30/04/2012
שלום רב,
אני בת 30 אני עושה כל מיני בדיקות רפואיות נגד כל מיני מחלות ותמיד מחפשת בעיה בגופי, הבדיקות יוצאות תמיד בסדר, עצם הבדיקה אני בחרדה, אבל לאחר מחפשת משהו אחר בגופי, ניבדקתי לכל כך הרבה מחלות וגם מחלות מין, ואני לא ממש פעילה, ואני שוב ושוב בודקת על מה זה מעיד?
למה המוח שלי מחפש? וחרד, בעיקר שאני ניכנסת לזוגיות אני מרגישה שמשהו השתבש בעתיד אז אני מפחדת ובודקת
מרגישה שיש בי משהו רע והבעיה בי.
גם חשבתי שיש לי גידול בראש, ובקיבה, באוזנים ומחפשת בגוף שינויים.
מחכה ליום מותי, מחכה לטלפון שיגיד אני חולה במחלה סופנית
למה אני ככה
למרות שיש לי ימים מדהימים שאני במלא כוחי ואני מרגישה שאני חיה וטוב.
מחכה לתשובה
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוזר - תגובה
דניאל זק30/04/2012שלום מיכל.
מצטער לשמוע על הסבל שאת חווה, כאשר בעל כורחך את נגררת להתעסק בשאלות מטרידות ומכבידות כאלה ונאלצת פעם אחר פעם ללכת לבדיקות רפואיות. את יודעת שזה לא הגיוני, ובכל זאת, את הרבה פעמים מוצאת את עצמך חושבת רק על זה.
הייתי מציע לך לנסות לקרוא קצת באינטרנט על מצבים טורדניים כפייתיים (אובססיביים קומפולוסיביים), ועל שיטות הטיפול השונות המקובלות. ייתכן שהדברים יישמעו לך מוכרים וייתכן שאחת השיטות הטיפוליות תיראה לך מתאימה.
בכל מקרה, חבל להיות כל כך הרבה זמן במצב שבו את נתונה. בהחלט אפשר למצוא את הדרך לחיות חיים טובים יותר, ולהפחית את הרגעים של הסבל.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)