תעזרו לי, בבקשה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי, בבקשה.
    גגג
    03/05/2012

שלום לכולם, אני בחורה בת 19 בהיריון... ומאז ההיריון נהייתי אובססיבית כמו רוב הנשים לאמונות תפלות, טפו טפו טפו ומה לא, להכניס תודה לאלוהים אחרי כל משפט.
    שלשום עברנו דירה אני ובעלי, הכל בהצלחה ובכיף. אתמול המשפחה שלי (באותו העיר, גרנו לפני זה אצלם) באה לבקר אותנו. כשהם חזרו הביתה, קרה להם משהו מוזר שהם סיפרו לי עליו למחרת, ומאז אני כל הזמן בחרדות ופחדים, לא מצליחה להירגע.
    מה שקרה זה שכשהם חזרו הביתה בשעה תשע וחצי בערב בערך, הם מצאו ערימה של שיער אפור-שחור של כלב או חתול, או אלוהים יודע מה מול הדלת של הבית. הם גרים בדירת קרקע כמעט שנה, ההסבר הראשון שהם חשבו עליו שזה כנראה הגיע עם הרוח או חתולים שרבו שם, אבל אז הם ראו שהשיער מסודר בערמות שוות באורכן ורוחבן ברצועות מקבילות זו לזו, מעשי יד אדם בבירור.
    אין לנו אויבים ואנחנו לא מתעסקים באמונות תפלות ושטויות כאלה רוב הזמן, חוץ מסבתא אף אחד לא לקח את זה יותר מידי לראש. היא כמובן העלתה הסבר שמישהו מנסה להפחיד או לקלל אותנו ושעדיף פשוט לשכוח מזה והכל יהיה בסדר. אני יודעת שזה מטריד אותה, וכשהם סיפרו לי זה נורא הטריד אותי. זה לא משהו שמישהו יעשה בצחוק, יאסוף שיער של כלב או חתול ויילך לפזר ליד דלת של בית כשהדיירים במקרה לא נמצאים, במיוחד כשיש לנו כל מיני שלטים של זהירות כלב (אבל לצערי עוד אין כלב, זה נועד סתם להפחדה)
    אני כל היום לא מצליחה להוציא את זה מהראש, ועכשיו גם היה מקרה מוזר שנכנס חרק דמוי עש או ג'וק, לא יודעת מה, לא ראיתי כזה בעבר, נכנס לתוך הדירה שלנו, למרות שכל החלונות שפתוחים הם עם רשתות חדשות וסגורות, אני מתחילה לחשוב על איך הוא נכנס לכאן, ועם זה גם איזה סימן רע. אני ממש לחוצה וחרדה, אני כבר מרגישה את השינה הלילה מתפספסת. איך אני משכנעת את עצמי שזה שטויות של מישהו והדברים האלה לא קיימים באמת ופשוט להפסיק לחשוב על זה? אני עוד יותר חרדה מהמחשבה שעם מישהו חיפש לעשות את זה לי הם ימצאו את הדירה החדשה ויעשו את זה פה, ואז אני לא רואה את עצמי נרגעת בשום דרך. מה עושים? בבקשה תעזרו לי בדחיפות, אני לא יודעת לאן לפנות, אין לי כסף לא לפסיכולוג ולא למגדת עתידות שתתן לי תליונים שיגנו עלי ותגנוב לי כסף על בלבולי מוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי, בבקשה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי, בבקשה. - תגובה

רוני פרישוף
    03/05/2012

שלום,

הבהרנו מספר פעמים שלא נוכל ללוותך בפורום. אנא אל תאלצי אותנו לחסום את כניסתך לפורום.

כפי שהערכתי פעמים רבות בעבר, מצבך הנפשי לא יציב ומחייב טיפול. במרפאה לבריאות הנפש תקבלי טיפול בהקדם ובחינם. את זקוקה לזה לא רק עבור עצמך, אלא גם עבור ביתך.

פורומים ברשת הם לא התשובה בשבילך. גשי להיבדק בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו