אין מוצא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין מוצא
    סתיו
    06/05/2012

שלום
    אני בת 22 אני פשוט לא מוצאת את עצמי בחיים. אין לי חברות, עד לא מזמן היה לי חבר הרבה שנים עם הרבה פרדות והפסקות קשר לא יציב עם הרבה בעיות. הוא היה משקר לי הרבה ומסתיר דברים ובזמן האחרון זה נגמר בריב גדול אחרי שהחלטתי שאני לא יכולה כבר להמשיך ככה מצד שני לא רציתי לעזוב כדי לא להישאר בודדה, תמיד הייתי חוזרת אליו אחרי שהיה מבקש שנחזור.
    יש בי הרבה כעס על החיים והעולם כי אני יודעת שאני אשאר לבד ועצובה והוא ימשיך לבלות עם חברים שלו, ויש לו הרבה, והוא גם מאוד מחוזר ע"י בנות ככה שלא תהיה לו בעיה להמשיך הלאה.
    אני מאוד רוצה חברות טובות אבל עם השנים התרחקתי מחברות מזיקות ולא הצלחתי למצוא מעגל חברים חדש. אני גם מנסה למצוא כיוון כדי להעסיק את עצמי בעבודה או לימודים אבל בנתיים אני לא מוצאת עבודה ואני לא יודעת בכלל מה אני רוצה ללמוד או מה לעשות עם החיים שלי ובנתיים אני לא עושה כלום וזה משגע אותי אני כל היום בבית, לא יוצאת , לא מבלה. גם יש לי הורים בעייתים כך שלא כיף לי גם להיות בבית, אני רוצה לעבור אבל בנתיים אין לי כסף.
    מאוד רע לי עם הבדידות, הרבה פעמים חשבתי על התאבדות כי אני לא רואה שהמצב ישתפר אי פעם אבל אני מפחדת להתאבד כך שזה לא יקרה.
    אני פשוט ממשיכה לחיות אבל מתה מבפנים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין מוצא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו