איך משכנעים את אבא ללכת לטיפול?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך משכנעים את אבא ללכת לטיפול?
    גימל
    06/05/2012

שלום
    אבא שלי בנאדם מקסים אוהב ודואג,אבל לא יודע איך להתמודד עם כעס ועצבים,במיוחד על אחי בן ה20 שאובחן כבעל קליין לוין-חוסר מצברוח,שינה מרובה,דכאונות,עצבים וכו...
    בכל פעם כשאחי נכנס להתקף (שלוקח שבוע) אבא שלי מתעצבן,יושב בדיכי,אין לו מצברוח והוא מוציא את הכעסים על אחי...
    אנחנו מנסים מאוד לשכנע אותו ללכת לטיפול אבל הוא לא מוכן לשמוע בשום אופן-בטוח שהוא צודק ובטוח שטיפול זה שטויות...
    אמא שלי צריכה להתמודד עם שניהם ומאוד לא פשוט לה...
    מה אפשר לעשות?
    נא עזרתכם או רעיונות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך משכנעים את אבא ללכת לטיפול? - תגובה

רוני פרישוף
    06/05/2012

שלום לך,

יש במשפחתך שני אנשים עם בעייה, אחיך ואבא. לא ברור האם אחיך מקבל טיפול למצבו.

למעשה, כל בני המשפחה נמצאים יחד בסיר לחץ וסובלים מהסיטואציה.

הייתי ממליצה לכם לפנות כולם יחד לטיפול משפחתי. יתכן כי לכך אבא יסכים, אם אמא תבהיר לו כמה היא סובלת וכמה חשוב לה שכל המשפחה תקבל טיפול.

לא ברור בת כמה את, חשוב שתרשי לעצמך להתרחק מהסיטואציה, ולפתח לעצמך חיים מלאים ומספקים. אם לא דיברת בעצמך עם אבא על המצב, חשוב שתפני אליו ותסבירי לו כמה כואב לך, ומה את מבקשת ממנו.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו