כנסו תודה לכם!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כנסו תודה לכם!
    איזה אחד
    15/02/2008

בת ישראל יקרה, בת של מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא, אבא שלך בשמיים העניק לך מתנה
    נתן לך גוף יפה, שתהיי שמחה בו ותשתפי אותו עם בעלך ביחידות ושיהיה לכם כיף ביחד. אבל מה הוא ביקש?
    שתתלבשי בצניעות? שלא תראי את התמונה שלך עם חזיות ובגדי ים לבני אדם שלא מכירים אותך?
    זה עושה לך טוב שמישו אומר לך ואי הייתי עושה לך טובה? את אומרת לא.. מה פתאום
    אבל בפנים בתוך תוכך את יודעת את האמת ! את יודעת שאת מלכה בעולם הזה את יהודייה !
    אבל את מתלבשת כמו חתולה, שכולם יראו - הגוף שלי זה הפקר !! תראו מה קיבלתי מבורא עולם!
    הגוף הזה חוזר לעפר ממנו בא, וקיבלת אותו כדי שבורא עולם ינסה אותך לראות איך תתנהגי איתו !
    לא חבל להכשיל את הגברים בשביל איזה מלה שיגידו לך שלא תורמת לך בשום דבר אלא רק מזיקה לך ?
    יש חשבון לחיים האלה כל אחד מאיתנו הולך לעמוד מול דוכן עדים - וצדיקים שיראו את החיים שלנו
    ואז מה תגידי ? רציתי מלה טובה? שלמה המלך דיבר עלייך באשת חיל - שקר החן והבל היופי אישה יראת ה' היא תתהלל
    אם תהיי צנועה ותשתמשי במתנה שקיבלת מהקדוש ברוך הוא רק את ובעלך בורא עולם ישמח בזה !
    אבל למה לעשות מהגוף שלך הפקר? אל תשכחי שאת בתו של בורא עולם זה הכי חשוב ! את צריכה להעריך את עצמך !
    "בצניעות מתלבשים - כי מהקדוש ברוך הוא מתביישים !"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כנסו תודה לכם!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליהודי פשוט

שיר
    16/02/2008

ומה עם רווקות מבוגרות? מה זה הקשקוש הזה? אם אין לי בעל אז איך אני אשתמש בגוף שלי עם בעלי אם אין בעל? אני מסכימה איתך שלא צריך להתלבש בפריצות ושהכל יוצא החוצה כמו שר.... אפשר גם מכנסיים אבל בצורה צנועה אבל אין מה לעשות גברים הם חרמנים גם על נשים עם חצאיות. אני באתר דתי ואני שומעת את ידידים שלי, גם מכנסיים וגם שמלה מעוררים אותם וגבר שאוהב סקס מתגרה גם מלבוש צנוע ואפילו יותר מלבוש של פראחה. וחוץ מזה מה יעשו הרווקים המבוגרים ויש מלא כאילו דתיים מבוגרים שלא התחתנו, הם צריכים להתנזר עד שיתחתנו? אתה יודע שזה לא מציאותי לחכות כל כך הרבה זמן. אתה בתור נשוי אין לך זכות לשפוט את הרווקים והרווקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו