מה קורה כשחברה טובה מאבדת שפיות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה קורה כשחברה טובה מאבדת שפיות?
    לילוש
    16/05/2012

לפני כשנה וחצי הכרתי חברה טובה ונקשרנו אחת אל השנייה,היינו משתפות זו את זו בכל.לפני כארבעה חודשים שמתי לב לשינוי אצלה.התחילה לדבר על כך שהמתים ניגלים אליה ומעבירים דרכה מסרים,שמלאכי שרת ומלאכי עליון נגלו אליה והשבוע נגלה אליה רוח אלוהים וקבע כי היא נביאת האור.אני מאוד מודאגת מיכוון שהיא אמא חד הורית לשני קטינים.היא מבלה שעות על גבי שעות במחשב,אינה עובדת,טוענת שכרגע מתעסקת בתיקשור והעברת מסרים ממלאכים ומכל זה היא תתפרנס.אני חייבת לציין שסביבה התגודדו בפייס מאות חולי נפש ולדעתי כמה אנשים מכתות שונות,היא מספרת לכולם סיפורי אלף לילה,שקרים,ניסיתי לעזור אך ללא הועיל מצבה רק מתדרדר.אני חוששת לילדים וגם למצבה הנפשי.למי עלי לפנות במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה כשחברה טובה מאבדת שפיות? - תגובה

רוני פרישוף
    18/05/2012

שלום לילוש,

את מתארת מצב באמת מאד מדאיג. כל אחד רשאי לחיות את חייו על פי אמונותיו כמובן, אך מכיון שמדובר באמא חד-הורית לשני ילדים, שכנראה אינה מתפקדת כראוי, יש לדאוג לשלומם. אם הבנתי נכון, פניותייך אליה לא שינו דבר, והיא אינה מודעת כלל לבעייתיות של מצבה. אם כן, את צודקת במחשבה לערב גורמים נוספים.
    אפשר לפנות לבני משפחה שלה, להפנות את תשומת ליבם למצבה ולבקש את עזרתם.
    אפשר לפנות ללשכת הרווחה (זו חובה אזרחית עבור כל אזרח שחושד שקטינים נמצאים בסיכון).
    אפשר לפנות ללשכת הפסיכיאטר המחוזי, שבסמכותו לזמן את חברתך לבדיקה, ולהציע לה טיפול.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו