מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה קורה כשחברה טובה מאבדת שפיות?לילוש16/05/2012
לפני כשנה וחצי הכרתי חברה טובה ונקשרנו אחת אל השנייה,היינו משתפות זו את זו בכל.לפני כארבעה חודשים שמתי לב לשינוי אצלה.התחילה לדבר על כך שהמתים ניגלים אליה ומעבירים דרכה מסרים,שמלאכי שרת ומלאכי עליון נגלו אליה והשבוע נגלה אליה רוח אלוהים וקבע כי היא נביאת האור.אני מאוד מודאגת מיכוון שהיא אמא חד הורית לשני קטינים.היא מבלה שעות על גבי שעות במחשב,אינה עובדת,טוענת שכרגע מתעסקת בתיקשור והעברת מסרים ממלאכים ומכל זה היא תתפרנס.אני חייבת לציין שסביבה התגודדו בפייס מאות חולי נפש ולדעתי כמה אנשים מכתות שונות,היא מספרת לכולם סיפורי אלף לילה,שקרים,ניסיתי לעזור אך ללא הועיל מצבה רק מתדרדר.אני חוששת לילדים וגם למצבה הנפשי.למי עלי לפנות במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה כשחברה טובה מאבדת שפיות? - תגובה
רוני פרישוף18/05/2012שלום לילוש,
את מתארת מצב באמת מאד מדאיג. כל אחד רשאי לחיות את חייו על פי אמונותיו כמובן, אך מכיון שמדובר באמא חד-הורית לשני ילדים, שכנראה אינה מתפקדת כראוי, יש לדאוג לשלומם. אם הבנתי נכון, פניותייך אליה לא שינו דבר, והיא אינה מודעת כלל לבעייתיות של מצבה. אם כן, את צודקת במחשבה לערב גורמים נוספים.
אפשר לפנות לבני משפחה שלה, להפנות את תשומת ליבם למצבה ולבקש את עזרתם.
אפשר לפנות ללשכת הרווחה (זו חובה אזרחית עבור כל אזרח שחושד שקטינים נמצאים בסיכון).
אפשר לפנות ללשכת הפסיכיאטר המחוזי, שבסמכותו לזמן את חברתך לבדיקה, ולהציע לה טיפול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

