מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאבודהרוני פרישוף27/05/2012
שוב שלום אבודה,
לבקשתך, ניסיתי "לצנזר" את המשפטים שנידמו לי כחושפים פרטים מזהים, אך לצערי כל ההודעה, יחד עם הדיון בה, נמחקו. ניסיתי, אך לא הצלחתי לשחזרה.
אני מקווה שהספקת לקרוא את התגובות התומכות והמזדהות שקיבלת. סליחה גם ממי שבטעות מחקתי את תגובתה.
מאחלת לך שבעזרת דיאלוג כנה ופתוח תצליחו למצוא את השביל הנכון והמכיל עבורך להתמודד עם המצב המורכב. הרגשות החמים של שתיכם גדולים וניכרים.
כל טוב לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני,וגם ל"שאר"- תודה ושא'
אבודה08/06/2012הי רוני,
תודה על העצות. ותודה שמחקת/ניסית לצנזר לבקשתי.
נפגשתי איתה מאז כבר מס' פעמים. זה לא היה קל. חלק מהפגישות היו קשות מאד מאד. אבל עכשיו- מעט יותר טוב. ( אנחנו מנסות לסדר את הבלאגן). היא עדיין לא יודעת להגיד לי כמה זמן נותר לנו יחד. ואם ח. הלידה תהיה "רק" הפסקה בטיפול או פרידה. אבל בכל מקרה, בגלל הנסיבות הקשות, וההשפעה של זה עלי, היא הציעה שאפגש עם מטפלת "מחליפה"/אחרת בזמן חופשת הלידה שלה. כנראה שיש בזה הגיון- אם כי כ"כ קשה לי לחשוב על זה כרגע.
ולשאלה-"לתכל'ס":
האם מקובל להציע את המדריכה שלה? לצורך העניין? זה מעט מוזר לי. כי הרי מדובר בדמות שיודעת עלי המון מבלי שאני אפילו פגשתי אותה בעצמי, והיא שמעה עלי לאורך זמן- ממנה...
מה גם שהיא המדריכה שלה.
האם זה מקובל? אני יודעת שמוטב שאדבר איתה- ואני אכן עושה כך. אבל מכיוון שהאמון שלי נפגע- גם בה, אבל גם בכל מה שקשור למטפלים ולטיפול בכלל, ואני במצב כל כך שביר, אני חוששת. והייתי רוצה לדעת ולשמוע אם יש לך מה לומר בעניין.- לפחות כחומר למחשבה שאוכל לדבר איתה עליו.
תודה שוב- על הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני,וגם ל"שאר"- תודה ושא' - תגובה
רוני פרישוף09/06/2012שלום אבודה,
נשמע שהמטפלת שלך מאד מסורה כלפייך, מודעת לקשייך, ודואגת לך להמשך טיפול והכלה. אין מניעה שהמטפלת המחליפה תהייה המדריכה. אין פה בעייה מקצועית או אתית, אלא להיפך, רצון להפקיד אותך בידיים הכי טובות ונאמנות בעיני המטפלת.
עם זאת, אם לך יש הסתייגות מן ההיכרות תוכלי לבקש מחליפה אחרת, או למצוא אחת כזו בעצמך.
לא כל כך ברור ממה נפגע אמונך, כל המהלכים שתארת נשמעים מאד מקצועיים ואכפתיים. מקווה שתמשיכי את הבירור בדיאלוג עם המטפלת, ושיהיה לכן כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,ומילת "הסבר"
אבודה09/06/2012הי רוני,
תודה-שוב.
אני יודעת שהיא מסורה מאד. לכן כל כך קשה לי עם כל המצב. אני לא מאשימה אותה בשום צורה, ולכן חשוב לי להגיד את זה כאן- אם חלילה השתמע משהו כזה מדבריי.
באשר לאמון ולפגיעה: אין לי הסבר של ממש. כי זה מורכב. גם ככה האמון שלי מלכתחילה בעייתי, אז כנראה שזה ההסבר לפגיעה. המצב עצמו וההשפעה של זה עלי. הכל נוגע בכאב הבסיסי כל כך שלי שבו מראש רציתי לטפל. ועכשיו אני חווה אותו שוב, בגלל נסיבות חייה שמשפיעות-גם מבלי כוונה, על הטיפול.
בכל מקרה- תודה רבה לך על התשובה.
ואת "הכל טוב" אני מאחלת כמובן לעצמי, אבל לא פחות מזה- גם לה.
אם לא היה אכפת לי כמו שאכפת לי ממנה, אז כנראה שהכל היה פשוט יותר, ולא הייתי נכנסת כלל לפורום הזה. עצם הפנייה לכאן- גם היא קשה לי כשלעצמה. ( מרגיש לי קצת כמו "בגידה".....).
בכל מקרה- היה לי חשוב להסביר, בגלל "ששאלת"- בסוף תגובתך.
שוב- תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)