משיכה גופנית כלפי מטפלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משיכה גופנית כלפי מטפלות
    אריקה
    04/06/2012

כבר פעם שניה שיש לי בעיה עם הבעל אשר שמשך מינית למטפלת עדיין מטפלות ישראליות אשר עובדות מספר שעות ביום הפעם הוא בא בדרישות מהמטפלת לחיבוקים ונשיקות שוחחתי עם המטפלת אישה משכילה אשר יש לה השכל הרחבה ולא משדרת כלפי הבעל מניות ופשוט השאלה שלי היא אני לפני החלטה להכניס עוד זר הביתה האם עלי לבקש גבר או אישה מיותר לציין שלי בתור אישה יש בעיה עם מטפל זר גבר כמובן שחסרים פרטים אשיים מסיבה ברורה.....בתודה מראש לכל רעיון.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה גופנית כלפי מטפלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה גופנית כלפי מטפלות - תגובה

רוני פרישוף
    04/06/2012

שלום אריקה,

לא ציינת את גילו של בעלך ואת מצבו הגופני, הנפשי והמנטלי. יתכן כי על רקע גיל, או מצב רפואי/נפשי, יש התרופפות ביכולת לשלוט בדחפים ובשיפוט התקין. מאד כדאי להתייעץ על כך עם פסיכיאטר או פסיכו-גריאטר.

המצב שאת מתארת הוא בלתי נסבל עבורך ועבור המטפלת, וגם בעלך בודאי סובל מצרכיו שאינם יכולים לקבל מענה הולם בדרך זו. בכל מקרה, ובמיוחד אם אינו מסוגל לשלוט בעצמו ואינו מגלה מודעות למעשיו, יש לחדול מייד מהעסקת מטפלות נשים. הדברים עלולים להתדרדר למשבר קשה, ברמה האישית והזוגית, וחס וחלילה גם הפלילית. הנשים המועסקות אצלכן נפגעות מבעלך, ועלולה להיות גם זו שלא תגלה סובלנות ותתלונן במשטרה.

אני מבינה את הקושי להכניס הביתה מטפל גבר, אך כדאי לך לשקול בחיוב את האפשרות. אני מכירה נשים רבות שקיבלו אל ביתן מטפל כדי לטפל בבעלים, ואחרי הסתגלות הדברים התנהלו היטב לשביעות רצון כולם.

בהצלחה ורק בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב

אריקה
    05/06/2012

כן כנראה לא תהיה לי ברירה ולהעסיק גבר ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו