מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משיכה גופנית כלפי מטפלותאריקה04/06/2012
כבר פעם שניה שיש לי בעיה עם הבעל אשר שמשך מינית למטפלת עדיין מטפלות ישראליות אשר עובדות מספר שעות ביום הפעם הוא בא בדרישות מהמטפלת לחיבוקים ונשיקות שוחחתי עם המטפלת אישה משכילה אשר יש לה השכל הרחבה ולא משדרת כלפי הבעל מניות ופשוט השאלה שלי היא אני לפני החלטה להכניס עוד זר הביתה האם עלי לבקש גבר או אישה מיותר לציין שלי בתור אישה יש בעיה עם מטפל זר גבר כמובן שחסרים פרטים אשיים מסיבה ברורה.....בתודה מראש לכל רעיון.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה גופנית כלפי מטפלות - תגובה
רוני פרישוף04/06/2012שלום אריקה,
לא ציינת את גילו של בעלך ואת מצבו הגופני, הנפשי והמנטלי. יתכן כי על רקע גיל, או מצב רפואי/נפשי, יש התרופפות ביכולת לשלוט בדחפים ובשיפוט התקין. מאד כדאי להתייעץ על כך עם פסיכיאטר או פסיכו-גריאטר.
המצב שאת מתארת הוא בלתי נסבל עבורך ועבור המטפלת, וגם בעלך בודאי סובל מצרכיו שאינם יכולים לקבל מענה הולם בדרך זו. בכל מקרה, ובמיוחד אם אינו מסוגל לשלוט בעצמו ואינו מגלה מודעות למעשיו, יש לחדול מייד מהעסקת מטפלות נשים. הדברים עלולים להתדרדר למשבר קשה, ברמה האישית והזוגית, וחס וחלילה גם הפלילית. הנשים המועסקות אצלכן נפגעות מבעלך, ועלולה להיות גם זו שלא תגלה סובלנות ותתלונן במשטרה.
אני מבינה את הקושי להכניס הביתה מטפל גבר, אך כדאי לך לשקול בחיוב את האפשרות. אני מכירה נשים רבות שקיבלו אל ביתן מטפל כדי לטפל בבעלים, ואחרי הסתגלות הדברים התנהלו היטב לשביעות רצון כולם.
בהצלחה ורק בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב
אריקה05/06/2012כן כנראה לא תהיה לי ברירה ולהעסיק גבר ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)