לא יודעת אם ניתן להגיע עמוק יותר..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם ניתן להגיע עמוק יותר..
    אביבית לב
    12/06/2012

שלום רב, נמצאת במצב נפשי מאוד ירוד ולאחרונה מדוכדך. נשואה מזה שנתיים וחצי ללא כל הצלחה להביא ילדים, מניתוח שבעלי ביצע לא נמצאו כלל תאי זרע, הרופאים מלחיצים מצד עם תרומת זרע משהו שקשה לשמוע לבני זוג מסורתיים. כל העולם מלחיץ מכיוון שני שהנה זאת בהיריון והשכנה והדודה והגיסה וכל העולם ואשתו חוץ ממני. הזוגיות הולכת ודועכת לה רבים מכל שטות. בנוסף נודדת מעבודה זמנית אחת לשניה לא תופסת יציבות במקום מסודר. מרגישה שהשמיים נופלים עליי, זה קצת גדול מלהכיל הכל אני סה״כ בחורה צעירה בת 24, שנקלעה למצב שלא דמיינה בחלומות הכי גרועים שלה שתגיע לזה ובמיוחד כל החלומות והשאיפות נמוגו להם.. לא מאמינה שאי פעם אגשים את עצמי.. עצוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם ניתן להגיע עמוק יותר.. - תגובה

דניאל זק
    13/06/2012

שלום אביבית.

חבל לי לשמוע על הקורות אותך ועל תחושת חוסר האונים שלך, בשלב מוקדם כל כך של חייך. זה באמת עצוב מאד, וקשה שלא להזדהות עם מצוקתך.

בראייה ראשונה את באמת צודקת: האכזבה באמת עמוקה, וחוסר המוצא אכן מוחשי מאד. לא פלא שמצבך הנפשי נעשה ירוד ומדוכדך. אבל במחשבה נוספת, ייתכן שהמשבר שאליו נקלעת יחייב אותך ללמוד גם לחשוב באופן יצירתי על עצמך ועל מה שחשוב לך בחיים ויאפשר לך לקבל החלטה, במקום להיגרר באופן פסיבי אחרי האירועים ולשקוע בייאוש (אני מתאר לעצמי שגם בעלך עובר תקופה קשה, וייתכן ששניכם זקוקים לחשיבה מחודשת ומשותפת ביחס לדברים).

כנראה שאין ברירה אלא לקחת בחשבון את האפשרויות השונות שעומדות בפניכם, כאשר כל כיוון מחזק ערכים אחרים: להיפרד ולמצוא אב עתידי אחר לילדייך, על חשבון הקשר הזוגי עם בעלך הנוכחי; להמשיך את הקשר הזוגי ולהיעזר באפשרויות האחרות הקיימות היום לגידול של ילדים - תרומת זרע או אימוץ.

אביבית, את ובן זוגך ניצבים בפני דילמה שהיא אולי אחת הקשות שיכולות להיות, ונדמה לי שתוכלו שניכם להפיק הרבה מליווי מקצועי בתקופה כל כך קריטית של חייכם. אנא, פני למסגרת מתאימה שבה תוכלי למצוא אדם שילווה אותך ואתכם בתקופה הנוכחית.

בכל מקרה, בשום פנים ואופן אל תיכנעי לייאוש רק בגלל שההחלטות הניצבות בפנייך כל כך קשות - אל תוותרי על חלומותייך ועל רצונך בהגשמה עצמית כאמא, אם זה מה שחשוב לך.

מאחל לך הרבה אומץ לב והצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו