טיפול פסיכולוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי
    מאיה
    12/06/2012

שלום,
    אני נמצאת בטיפול מספר שנים. אני קצת בדילמה. מצד אחד הטיפול נורא עזר לי ועוזר מצד שני אני מרגישה שאני כבר בטיפול יותר מידי זמן(5 שנים) ואולי משהו אצלי לא בסדר בגלל זה כי זה אומר משהו אם אני בטיפול מלא זמן.
    חוץ מזה יש לי בעיה אחרת, שאני כ"כ אוהבת וקשורה למטפלת שלי שעזרה לי כ"כ שאני לא יכולה לראות את עצמי בלעדיה. כל פעם שאני חושבת על האפשרות הזאת אני בוכה. אני רוצה לספר לה את זה אבל לא מצליחה.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פסיכולוגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי - תגובה

דניאל זק
    13/06/2012

שלום מיה.

העמדה העקרונית שלי ביחס לשאלות שמופנות אלינו על ידי אנשים שנמצאים בטיפולים קיימים היא שהמקום הרלוונטי לברר את הדילמות השונות הוא בטיפול עצמו, באופן גלוי וישיר מול המטפל\ת.

גם כאן, נראה לי שתוכלי להרוויח הכי הרבה דווקא באמצעות פתיחת הנושאים הללו בטיפול, ובאמצעות דיבור ישיר עם המטפלת שלך. מתוך מה שאת מתארת, הצלחתן ליצור קשר טוב אחת עם השניה.

מטרת הטיפול לעולם אינה הטיפול עצמו, ואני משוכנע שהמטפלת שלך תעשה ככל שביכולתה כדי לעזור לך בתהליך הבלתי נמנע של הפרידה. גם פרידה מטיפול מהווה צעד התפתחותי חשוב מאין-כמותו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו