הורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הורים
    לא חשוב
    19/06/2012

ההורים שלי לא ביחסים טובים וקורה המון פעמים שהם רבים וצועקים ואני שומעת ואז אני נהית ממש עצבנית ומתנהגת בעצבנות...אחרכך אבא שלי מתעצבן עליי ואומר שזה בכלל לא צריך להשפיע עלי, ושזה בינו לבינה...אמרתי לו שזה לא בשליטה שלי והוא התחיל להגי פשוט אל תתעצבני כי זה גם גורם לי לרגשות אשם ולא יודעת מה...
    לאחרונה אני רבה הרבה עם אבא שלי בגלל זה...איך לעזאזל מסבירים לו שיעזוב אותי כבר או איך אני אמורה להפסיק להתעצבן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים - תגובה

דניאל זק
    20/06/2012

שלום לך.

מצטער שאלו הם פני הדברים בבית שלך. חבל שהורייך אינם מצליחים להסתדר בכוחות עצמם בריבים שלהם ושבאופן עקיף את נאלצת לקחת חלק בהם, אפילו רק על ידי שמיעה. אני מבין בהחלט את העצבנות שהריבים מעוררים אצלך, ומעריך מאד את דאגתך ואת רצונך בתיקון שיבוא. חבל שבמצב הקיים מצאת את עצמך נגררת לתוך העניין הזה.

בכל מקרה, את העצבנות שאת מרגישה קשה יהיה להעלים סתם כך, ובמידה רבה ההורים שלך אחראים לה, וחובתם לדאוג לפני הכול לטפל בעצמם.

אין ספק שכרגע, בנושא הזה, אף אחד מהורייך איננו יכול לשמש לך דמות שאיתה תוכלי להתייעץ על מה שקורה בבית. זה רק מעצים את המתח בין כולם. בכל מקרה, לא הייתי מציע לך להישאר לבד עם תחושותייך. נסי למצוא אדם מחוץ למשפחה שיהיה מוכן להקשיב למה שעובר עלייך. למה שלא תנסי להתייעץ עם אחת האמהות של חברותייך, או עם היועצת בבית הספר?

מקווה שבעתיד הדברים ישתנו לטובה, ומאחל לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו