מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוני היקרה - בבקשה קיראי את דברייש.23/06/2012
שלום רוני.
לפני כמה חודשים שלחתי לפורום הזה "שאלות סרק" שהמצאתי מדמיוני.
בשלב מסויים, כתבת לי שאת יודעת שאני עושה זאת, וביקשת שאפסיק. ואכן הפסקתי.
אני רוצה להודות לך על כך מעומק הלב!.
למה?.
כי זה היה סימן בשבילי שמשהו אצלי לא לגמרי בסדר, וזה נתן לי עידוד ללכת לפסיכולוגית "אמיתית" כדי לדבר על הבעיות האמיתיות שלי. ויש לי הרבה. את יודעת, יותר קשה ומפחיד להביט לבעיות האמיתיות "בלבן של העיניים" - אבל זה באמת עוזר לי. יש לי פסיכולוגית טובה שעוזרת לי להתמודד איתן. אגב, היא גם עזרה לי להבין מה ניסיתי להשיג בכך שהצפתי את הפורום הזה ב"שאלות סרק" שהמצאתי.
אז אני רוצה להודות לך, רוני היקרה, על ה"ניעור" החיובי שנתת לי. זה העלה אותי על הדרך הנכונה, והבריאה יותר מבחינה נפשית. חשוב שעשית זאת.
אה, ואין לי כוונה לכתוב בפורום הזה. את השאלות והבעיות שלי אני שומר לפגישה השבועית עם הפסיכולוגית שלי.
שולח לף אלף נשיקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני היקרה - בבקשה קיראי את דבריי - תגובה
רוני פרישוף23/06/2012שלום ע.,
תודה רבה. שמחה מאד בשבילך שעלית על דרך טובה ונכונה יותר.
אני מרשה לעצמי לחלוק את תודתך עם עמיתי דניאל, שהשיב על רוב הודעותיך בזמנו בהשקעה רבה.
הדרך מחכה לך, אני בטוחה שהאדם העומד מאחורי "ע" זכאי לחיים טובים, מלאים וכנים.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)