רוני היקרה - בבקשה קיראי את דבריי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוני היקרה - בבקשה קיראי את דבריי
    ש.
    23/06/2012

שלום רוני.
    לפני כמה חודשים שלחתי לפורום הזה "שאלות סרק" שהמצאתי מדמיוני.
    בשלב מסויים, כתבת לי שאת יודעת שאני עושה זאת, וביקשת שאפסיק. ואכן הפסקתי.
    אני רוצה להודות לך על כך מעומק הלב!.
    למה?.
    כי זה היה סימן בשבילי שמשהו אצלי לא לגמרי בסדר, וזה נתן לי עידוד ללכת לפסיכולוגית "אמיתית" כדי לדבר על הבעיות האמיתיות שלי. ויש לי הרבה. את יודעת, יותר קשה ומפחיד להביט לבעיות האמיתיות "בלבן של העיניים" - אבל זה באמת עוזר לי. יש לי פסיכולוגית טובה שעוזרת לי להתמודד איתן. אגב, היא גם עזרה לי להבין מה ניסיתי להשיג בכך שהצפתי את הפורום הזה ב"שאלות סרק" שהמצאתי.
    אז אני רוצה להודות לך, רוני היקרה, על ה"ניעור" החיובי שנתת לי. זה העלה אותי על הדרך הנכונה, והבריאה יותר מבחינה נפשית. חשוב שעשית זאת.
    אה, ואין לי כוונה לכתוב בפורום הזה. את השאלות והבעיות שלי אני שומר לפגישה השבועית עם הפסיכולוגית שלי.

שולח לף אלף נשיקות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני היקרה - בבקשה קיראי את דבריי - תגובה

רוני פרישוף
    23/06/2012

שלום ע.,

תודה רבה. שמחה מאד בשבילך שעלית על דרך טובה ונכונה יותר.

אני מרשה לעצמי לחלוק את תודתך עם עמיתי דניאל, שהשיב על רוב הודעותיך בזמנו בהשקעה רבה.

הדרך מחכה לך, אני בטוחה שהאדם העומד מאחורי "ע" זכאי לחיים טובים, מלאים וכנים.

רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו