אהבה ופחדים אחרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה ופחדים אחרים
    מיכאלה
    19/02/2008

אהלן!
    אני בת 22 וגדלתי בלי אבא שזה היה לי חסר כן מי שאומר שזה לא חסר אני חושבת שעובד על עצמו!
    היום אני כמובן מרגישה כבר שאני מתגברת על עיניין הזה ועברתי כבר את שלבי הכעס המועקה אבל הכאב תמיד שם.הוא חלק מהחיים לא?! הורי התגרשו כש הייתי בת 6 הוא נשאר ברוסיה ואנחנו עלינו לארץ.כיום אין לי שום מערכת יחסים איתו ותאמת ניסנו לתקשר אבל רבנו וזה לא הצליח האשמתי אותו בכל מיני דברים הוא נפגע ומאז אני ואבא שלי לא מדברים .לא מעניין אותו שום דבר לגבי.
    אבל.....
    גיל התבגרות היה אצלי מאוד מאוד קשה!
    קשרים עם גברים מאוד בעיתיים לפי הספר כמו שאומרים:
    גדולים ממני... מסובכים קרים ונוטשים איך לא...... הרי בלי זה אי אפשר~; התחלטי לצאת מוקדם עם בני זוג גיל 16 בערך. לאהוב ?
    לא חושבת שאהבתי מישהו מהם התאהבויות כן...
    היום אני סוף סוף מצאתי מישהו מיוחד....רק 5 שנים מעליי! חכם מקסים אנחנו יוצאים עוד מעט חודש ימים ביחד
    אני מרגישה שכל פעם אני נפתחת בפניו עוד ועוד... גם הוא גדל בלי אבא!
    ממש טוב לי איתו
    אבל יש לי פחדים שאני לא יודעת איך להתמודד איתם ואתם הרי מסכימים איתי: נבואה שמגשימה את עצמה זה דבר נפוץ ואין להתכחש לו בשום פנים ואופן!
    אני יודעת את זה מתמודדת יום יום משתדלת לעבוד על חשיבה חיובית אבל לפעמים תוקף אותו חוסר ביטחון כזה שאני פשוט לט יודעת מה לעשות איתו!
    אתמול כשהיינו בסיטואציה אינטימית אמרתי לו שאני אוהבת אותו!
    כבר הרבה זמן לא אמרתי את זה למישהו ואני באמת מרגישה ככה אני חושבת שזאת פעם ראשונה שאני אומרת את זה עם כוונה אמיתית!
    הרי מה זה אהבה?
    לקבל מישהו כמו שהוא ולאהוב אותו כמו שהוא מבלי לרצות כל הזמן לשנות אותו.
    ואני אוהבת בו כל מה שאני רואה
    כמובן שזאת התאהבות אבל לא רק אני מרגישה משהו יותר חזק מזה
    כן אני טמפרמנטית בשבילי להיגד אחרי חודשיים למישהו מילות אהבה זה מאוד מאוחר יחסית אליי!
    אז אני חושבת שזה באמת ההרגשה שאהי מרגישה
    רקש...
    הוא לא החזיר לי את המילים שזה אחד הסיכוינים כשאתה אומר משהו כזה
    הוא אמר לי שהוא רוצה להגיד לי גם אבל אצלו זה תהליך יותר ארוך הוא קצת יותר סגור ממני
    אני קצת חוששת היום כל כך בא לי להרגיש את הביטחון הזה ופתאום אני מרגישה חוסר ביטחון מוחלט
    אמרתי לו שאני לא אקח את המילים שלי בחזרה והוא ענה לי שזה לא מה שהוא היה רוצה גם. הוא אמר "שאני ראיתי את זה בעיניים שלך ואת לא הפתעת אותי כשאמרת את זה"
    בכל אופן איך ךהתמודד עם זה אני מרגישה קצת מצוקה היום
    יכול להיות אני סתם דרמטית אבל זה מה יש?
    אולי איזה עצה לגבי עיניין יכולה לעזור!
    תודה מראש
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה ופחדים אחרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודעות עצמית

סיגל לוי
    19/02/2008

הי מיכאלה
    את נראית לי בחורה עם המון מודעות עצמית למה שקורה לך
    זה לגמרי טבעי שבקשר חדש מתרגשים, מקווים, חוששים, בודקים - זה השלב בו אתם נמצאים
    וגם משתפים זה את זה
    ונשמע שגם מבינים ותומכים

פשוט סבלנות
    לוקח זמן לבנות בטחון בזולת, בעיקר אחרי שנפגעת בגיל כה צעיר...

שימשיך להיות לכם טוב ביחד

סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו