מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום!אנונימי05/07/2012
הסיפור שלי מתחיל מלפני כמה ימים... אני מטייל בחו"ל והזמנתי באחד המקומות שייק, הבחור כנראה מאוד אהב אותי אז הוא החליט "לפנק אותי" באיזה פטריית הזיות.
אני מטייל לבד ולוקח תרופה נוגדת דיכאון כבר תקופה. בשורה התחתונה כן הצלחתי להתמודד עם הטריפ, על אף שהוא לא היה נעים בכלל הרגשתי כאילו הגוף שלי מגן עלי ושומר עלי.
עברו ארבעה ימים ואני עדיין מרגיש חלש מאוד עם סחרחורות ולמעשה אני חי על ניורופן (לאחר יומיים חזרתי לקחת את התרופה נגד דכאון).
עכשיו לספר להורים שלי זה לא בא בחשבון אפילו, ומבחינה נפשית אני מרגיש ומקווה שהכל בסדר. לבית חולים אני מעדיף לא להגיע (מה גם שהביטוח לא יכסה ואני לא רוצה שזה יהיה רשום בשום מקום, אני לא בן אדם שלוקח דברים כאלה).
אשמח לשמוע את דעתכם. בכל מקרה אני חוזר ארצה בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
רוני פרישוף05/07/2012נשמע ש"יצאת בזול" מהחוויה המפוקפקת.
שווה להפיק לקח כיצד קרה שנטלת פטריית הזייה ללא ידיעתך. זה עלול להיות מסוכן וללבות דכאון, ואף לגרום לפסיכוזה.
אין לי הכשרה לייעץ לך על ההשפעה הפיזיולוגית של הסם. אתה יכול לפנות בשאלה זו לפורום פסיכיאטריה.
סוף טיול מוצלח וחזרה נעימה לארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אנונימי07/07/2012אני חושב שאני מתחיל להתאושש מזה...
ללא ספק יצאתי "בזול" מזה. בעיקר בהתחשב שלא הייתי מוכן למשהו כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)