שלום!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום!
    אנונימי
    05/07/2012

הסיפור שלי מתחיל מלפני כמה ימים... אני מטייל בחו"ל והזמנתי באחד המקומות שייק, הבחור כנראה מאוד אהב אותי אז הוא החליט "לפנק אותי" באיזה פטריית הזיות.
    אני מטייל לבד ולוקח תרופה נוגדת דיכאון כבר תקופה. בשורה התחתונה כן הצלחתי להתמודד עם הטריפ, על אף שהוא לא היה נעים בכלל הרגשתי כאילו הגוף שלי מגן עלי ושומר עלי.
    עברו ארבעה ימים ואני עדיין מרגיש חלש מאוד עם סחרחורות ולמעשה אני חי על ניורופן (לאחר יומיים חזרתי לקחת את התרופה נגד דכאון).

עכשיו לספר להורים שלי זה לא בא בחשבון אפילו, ומבחינה נפשית אני מרגיש ומקווה שהכל בסדר. לבית חולים אני מעדיף לא להגיע (מה גם שהביטוח לא יכסה ואני לא רוצה שזה יהיה רשום בשום מקום, אני לא בן אדם שלוקח דברים כאלה).
    אשמח לשמוע את דעתכם. בכל מקרה אני חוזר ארצה בקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום! - תגובה

רוני פרישוף
    05/07/2012

נשמע ש"יצאת בזול" מהחוויה המפוקפקת.

שווה להפיק לקח כיצד קרה שנטלת פטריית הזייה ללא ידיעתך. זה עלול להיות מסוכן וללבות דכאון, ואף לגרום לפסיכוזה.

אין לי הכשרה לייעץ לך על ההשפעה הפיזיולוגית של הסם. אתה יכול לפנות בשאלה זו לפורום פסיכיאטריה.

סוף טיול מוצלח וחזרה נעימה לארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אנונימי
    07/07/2012

אני חושב שאני מתחיל להתאושש מזה...

ללא ספק יצאתי "בזול" מזה. בעיקר בהתחשב שלא הייתי מוכן למשהו כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו