אם רוני אמרה לי לא לכתוב פה , כי אס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אם רוני אמרה לי לא לכתוב פה , כי אס
    lllll
    07/07/2012

אסור להתיעץ עם הפסיכולגים לאורך זמן
    זאת אומרת שלכול אחד יש כמות מסוימת של הודעות שהוא יכול להתיעץ, למרות שיש מיליון ואין סופ בעיות בחיים.
    כאילו שבטיפול שמשלמים עבורו, יש הגבלה בהצפת הבעיות .
    אבל אני כותב בעילום שם זה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבל על המילים שאני מבזבז, פה כשיש

lllll
    07/07/2012

באמת מספיק, אנשים לא וירטואלים , שיעזרו לך בלי תנאים !!!1
    חבל רוני , מצטער שכתבתי פה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם רוני אמרה לי לא לכתוב פה , כי אס - תגובה

רוני פרישוף
    07/07/2012

שלום לך,

קראתי בצער רב את הודעתך. אני מבינה שהשבתי לך מספר פעמים בעבר, ואני מאד מקווה שתשובותי עזרו לך.

בודאי שיש לכל אדם בעיות רבות, והוא זקוק להרבה תמיכה ועזרה. בדיוק בגלל זה נאלצנו להגביל את היקף הליווי שאנחנו מסוגלים לתת לאדם אחד. אנחנו מנהלים את הפורום בהתנדבות, ומקדישים לכך כשעה ביום. אם נשיב מספר פעמים בשבוע לאותו אדם, הרי שכל הזמן שלנו יתמלא ולא נוכל לעזור לאחרים. זה עניין של חשבון פשוט.

נכון, שכאשר אדם נמצא בטיפול הזמן פחות מוגבל, זה בדיוק הרעיון בטיפול (אם כי גם אז יש תחושה לפעמים שהשעה קצרה מדי).

אם יש לך קושי כלכלי, תוכל/י לקבל טיפול נפשי בחינם במרפאה לבריאות הנפש, תוכל לפנות טלפונית לער"ן כמה שתחפוץ, תוכל להשתתף ללא כל הגבלה בפורומים של תמיכה הדדית, או באתרים שיש בהם הרבה מתנדבים כמו סה"ר.

אני מבינה את תסכולך, אך חייבת להודות שחוויתי את הודעתך כיריקה לבאר ששתית ממנה. מקוה שנעזרת כאן בעבר, ושתבינ/י שהגבול הוא אילוץ מציאותי ולא כוונה לפגוע בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צר לי על כך שנפגעת . חוץ מזה החיים

lllll
    08/07/2012

נורא קשים ו מתסכלים.
    אז אוזן קשבת, או יד וירטואלית , יכולים להפוך את החיים לטיפה יותר נסבלים .
    אפילו אם זה לכמה שעות , או לחזור וקרוא את ההודעה שכתבת, בשעות קשות, ולהתחזק.
    וזה לא דבר שמובן מאילו . אז כך , שתהיהיי בטוחה שעזרת לי בימים הקשים, ואני מודה לך על כך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צר לי על כך שנפגעת . חוץ מזה החיים - תגובה

רוני פרישוף
    08/07/2012

שוב הי,

אני כמובן מזהה אותך, וזוכרת היטב את התכתבותנו הענפה בשלוש השנים האחרונות.
    מדי תקופה את כותבת מסר פוגע ואח"כ מצטערת. אני מציעה לך להשתהות עם הכתיבה יום יומיים, עד שתרגעי ותוכלי לכתוב מילים שמעבירות את הכאב והתסכול מבלי לפגוע. זו עצה לחיים ולא רק לפורום.
    כפי שאמרתי בעבר, המינון המתאים והאפשרי בפורום זה הוא אחת לכמה שבועות.
    אני מקווה שתמצאי לך מסגרת יותר מלווה ותומכת, כי מגיע לך.

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר. שבת שלום.

lllll
    13/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו