מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דניאל זק, תקרא בבקשה!!!ש.09/07/2012
הבטחתי לרוני פרישוף שלא אכתוב בפורום הזה. ואכן כך.
אבל יש משהו שאני חייב לספר לך. הוא לא קשור בפסיכולוגיה. בעצם, אין צורך שתענה.
קיבלתי ספר, קובץ ישן של שירי אהבה.
אחד השירים שם עשה לי כיווץ בלב ודמעות בעיניים. זה היה השיר של לסקלי "אם תירצו".
(..."אם תבקשו מעטפה ריקה, תקבלו אהבה, את כל האהבה שבעולם").
כל כך התרגשתי, שהעתקתי אותו בשלמותו לפורום של אישה מקסימה, שאני מכיר וירטואלית.
ואז חיפשתי חומר על השיר הנפלא הזה, ומצאתי באתר של הוצאת בבל מאמר של אחד, דניאל זק, על לסקלי. ובמאמר מופיע השיר במלואו.
מרגיש לי שזה אתה כתבת אותו, מתאים לי, מסתדר לי, לפי הרגישות והמילים. אבל יש אפשרות תאורטית שזה דניאל זק אחר. בכל אופן, אם אתה הכותב - דע שזה מאמר נהדר. ושאני שמח שציטטת במלואו את השיר הנפלא הזה. אגב, הוא מתאים גם לכאן.
אתה יודע: הרצון באהבה. שיברון הלב. הנסיון למצוא את נקודות הזכות שבשיברון הלב.
אתה יודע, לשים משהו במעטפה הריקה. ואז כשאתה לא מוכן לזה, כשאתה מבקש מעטפה ריקה - לקבל אהבה, את כל האהבה שבעולם.
פשוט מדהים. עוד פעם אני מרגיש את הכיווץ בלב והדמעות בעיניים?.
ואם זה לא אתה כתבת את המאמר, אלא דניאל זק אחר?. נו, אז עשיתי לעצמי עוד פדיחה בפורום הזה...
באהבה, ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל זק, תקרא בבקשה!!! - תגובה
דניאל זק09/07/2012שלום ע.
כן, זה אותו דניאל זק, ותודה רבה על תגובתך ועל מחמאותיך על המאמר. גם אותי ריגש מאד השיר של חזי לסקלי, בזמנו וגם כעת. יש בו משהו נדיר, שמצליח לעורר הרבה אהבה, רצון טוב, והבנה לדברים הפשוטים והחשובים שבשבילם כדאי לחיות.
אתה יודע, אומרים שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים, והתגובה שלך מעוררת אצלי מחשבה על כך שאלוהים נמצא גם ברגעים הקטנים ובתזמונים המדויקים. רצה הגורל, ודבריך מתפרסמים דווקא היום, בדיוק כאשר אני מסיים את תפקידי בפורום. צריך לדעת מתי לפרוש. נראה שגם אתה למדת את זה, וכפי שהבטחת לרוני החלטת לסיים את הופעותיך כאן שהתקיימו באמצעות יצירה של דמויות בדויות (הצלחת להפיל אותי בפח כמה וכמה פעמים!).
מאחל לך הרבה הצלחה והמשך התמודדות בחיים האמיתיים, אצל הפסיכולוגית האמיתית שלך שכתבת עליה לאחרונה, ומול אנשים אמיתיים אחרים.
בברכת כל טוב,
דניאל זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

