לא הצלחתי להרדם בלילה בגלל...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא הצלחתי להרדם בלילה בגלל...
    מיטל
    15/07/2012

יש לי בעיה נקודתית....
    אני בן אדם רגיש ולאחר מה שקרה אמש במחאה אני לא יכולתי לישון, ליבי היה עם הבן אדם ופתאום זה גם פתח איזשהו פתח לכאב פרטי של הרבה מאיתנו, הקשיים היומיומיים, העבודה הקשה...
    הסתובבתי עד איזה 4 בלילה ואז החלטתי שאני חייבת לישון אז לקחתי כדור שינה טונייט ונרדמתי...
    המחשבות היום עדיין פה, כולם מדברים עליו ואלו ששופטים אותו מפריעים לי מאוד...
    מאיפה זה נובע ואיך לעשות סדר במחשבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא הצלחתי להרדם בלילה בגלל... - תגובה

רוני פרישוף
    15/07/2012

מיטל יקרה,

כל המחאה הזו היא על ניכור חברתי, הפניית עורף לסובלים, פערים בלתי נסבלים.. ובעד סולידריות חברתית, ערבות הדדית, אכפתיות ורגישות.

בקיצור, הלואי וכולם היו כמוך, רגישים, מזדהים, סובלים את סבלו של האחר, חיים ונותנים לחיות.. היינו נראים הרבה יותר טוב..

אכן ארוע מזעזע, נקווה שהפצוע ישרוד ויחלים, ויוכל לשאוב עידוד ותמיכה מתגובות כמו שלך.

נסי לחשוב האם את יכולה לתעל את הרגישות הרבה שלך לאפיקים שבהם תחווי תחושות של משמעות, סיפוק ואולי נתינה לאחרים ולעצמך. זה יכול להיות אפיק מקצועי, אפיק התנדבותי, או אפיק בינאישי לא פורמלי (למשל "להיות שם" עבור חברים במצוקה, בעלי חיים, חבר משפחה מנודה, וכיוב'). יתכן כי רוח כזו תחזק אותך ותיתן משמעות מיטיבה לליבך הכואב.

אם את מוצאת עצמך בארועים תכופים ומתמשכים של הזדהות יתר עם סבל, נדודי שינה וכאב נפשי חריף, יתכן כי זה "יושב" אצלך על כאב אישי לא פתור, או תחושות של חרדה ומצוקה. אם כן, מאד כדאי לברר ולעבד את זה במסגרת טיפול, כדי להפוך את רגישותך למשאב ולכוח-צמיחה, במקום שתהווה מקור לסבל.

ישנן מסגרות בקהילה של טיפול חינם או מסובסד.

כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו