אמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא
    לי
    15/07/2012

היי,בת 40 נשואה מאושרת ומסודרת.בשנתיים האחרונות אימי הופכת לבלתי נסבלת .היא מתערבת בכל דבר מעבירה ביקורת ומלאה טענותעליי ואל שאר אחיי ואחיותי .מכיוון שאני גרה הכי גרה להוריי המרירות מופנת כלפיי פי כמה.אציין שאימי אשה טובה אך מתוסכלת מחייה 0כמובן שלא מודה בכך)פתחתי איתה את הדבר מספר פעמים ואמרתי לה שהיא פוגעת ולא נעימה,הצעתי לה גם ללכת לטיפול ושאני מוכנה לבוא איתה אך כמובן שהבעיה היא בנו,ילדייה.
    אני מוצאת את עצמי הולכת אליה פחות ופחות ומדברת איתה בטל' פעם בשבוע לעומת יומיום ולהפתעתי לי מאד טוב במצב הזה אךל כמובן שלה יש טענות.אני הגעתי למצב של השלמה שהיא לא תשתנה לעולם אך איני מוכנה לספוג זאת יותר והיא פשוט לא מבינה למה למרות שאמרתי מספר פעמים.גם אחיי נוהגים כך וביננו מדברים עליה ולא יודעים מה הלאה???אנו היינו משפחה מלוכדשת וחמה ופתאום הנתק מורגש ומפריע.מיותר לציין שאבי מעולם לא מתערב וממשיך כרגיל ולא מנסה לדבר איתה או לפתור משהו.מה לעשות?כמובן שהכי קשה לה שכל ילדייה יצאו שונים ממנה בתפיסת חייה וכמובן שוב,,הדרך שלה הכי טובה.תודה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא - תגובה

רוני פרישוף
    15/07/2012

שלום לי,

יתכן כי שכחת. השבתי לך על שאלה זו בתאריך 22.4.

לצערי איני יכולה לשים פה קישור, אנא דפדפי בפורום לתאריך זה.

אם הבעיה כרונית וקשה, ומעיבה על חייך האישיים, כדאי מאד לפנות ליעוץ פנים אל פנים, שילווה ויכוון אותך.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו