מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשבות קיום טורדניותדוד17/07/2012
חוויתי את התקופה הקשה ביותר בחיי עד כה, היו לי התקפי חדרה, דיכאונות, חוסר איזון כימי, בעיה נפשית כתוצאה ממינון מטורף של כדורי אנטיביוטיקה ונשברתי לרסיסים... לקחתי את עצמי בידיים ועברתי טיפול פסיכיאטרי (לא תרופתי)
היום סיימתי את הטיפול, התוצאות מדהימות הגעתי לשלמות עצמית, למדתי לאהוב את עצמי ואת מי שאני נפטרתי מטראומות ילדות וגם מרגשי נחיתות, אני יכול להרגיש דברים שוב...
היום נפרדתי מהמטפל שלי... מאד עצוב לי... הוא בן אדם מדהים שהרגשתי שכל התשובות אצלו ואני פשוט מעריץ אותו... אני ממש עצוב שלא אראה אותו (אפילו שהבראתי)
כל התקופה הקשה הזאת עוררה אצלי המון שאלות קיום טורדניות, של למה אני פה, בשביל מה...
האם כל זה בכלל חלום ? אולי המציאות שאני חי בה היא חלום של מישהו אחר... אולי המציאות שאני חי בא היא לא אמיתית ואני בכלל לא קיים וכל זה לא קורה עכשיו....
מאד קשה לי עם המחשבות האלה וזה מכניס אותי לדיכאון...
יש לתופעה הזאת שם? היא עוברת? מה מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות קיום טורדניות - תגובה
ענבל מילר היללי18/07/2012שלום,
משמח ומרגש לשמוע איזה שינוי עברת בעקבות הטיפול! הפרידה מהמטפל שליווה אותך בתקופת זמן כל כך משמעותית היא בוואי לא פשוטה, והעצב שלך מורגש. אני חושבת שהחיבור שלך לקושי ולכאב שבפרידה מדגיש עד כמה התהליך שעברת היה משמעותי וחשוב עבורך, ובהתאם גם התחושה שלך שהוא נשא פירות.
יכול להיות שהשאלות הקיומיות שלך והדיכאון שבא איתן הם על רקע הפרידה וסיום הטיפול. לא ברור לי ממה שכתבת אם אלו דברים חדשים או דברים שמתגברים עכשיו. בכל מקרה, יתכן שההכרה בכך שעכשיו אתה יוצא לדרך עצמאית, וגם האובדן של הטיפול יוצרים חרדה או אולי תחושת ואקום ואובדן משמעות. אם כך, יש להניח שתתחזק לאט לאט ובהדרגה יהיה יותר קל.
נסה לזכור מה הרווחת מהטיפול, ואיך מצאת כוחות בעצמך כדי לצאת מהמקום שהיית בו.
היה בטוב, ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)