מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תלות ודיכאוןגלית21/07/2012
שלום לכם יש לי בעיה לפני כמה שנים גרתי בדירה עם שותפים דיור מוגן בעקבות זה היו לי הרבה חברים והכרתי חבר וביליתי המון והכל היה בסדר אני כיום מקבלת טיפול פסיכולוגי אבל את הדיור מוגן עזבתי עקב פרידה כואבת מהחבר וגם לא היה לי טוב שם מבחינה תלותית של הצוות בעקבות זה חזרתי לגור אצל הוריי ומאז אני מרגישה שאין לי חברים הוריי קנו לי מחשב אינטרנט ומרוב שאני לבד אני יושבת הרבה באינטרנט אני נמצאת בפורום מסויים ומאוד תלותית בפורום הזה בגלל הערצה מאוד גדולה למישהו מפורסם הערצה לפי דעתי גם נובעת מהבדידות ובכלל הלבד הזה קשה לי אשמח מאוד עם תתנו לי עצה מה לעשות זה מאוד חשוב לי ויעודד אותי עם תתנו לי עצות תודה מראש ויום ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלות ודיכאון - תגובה
רוני פרישוף21/07/2012שלום גלית,
אני מצטערת לשמוע על כל הכאב והבדידות שעולים מתוך מכתבך.
טוב שאת בטיפול. המטפלת מכירה אותך הכי טוב, ותוכל לכוון אותך בהדרגה ליצור מחדש חיים עצמאיים וחברתיים.
בזמן שאת באינטרנט, נסי להסתכל על הפעילות הרבה של עמותות למען נפגעי נפש. יש הרבה מועדונים, חוגים, מסגרות אתגריות וגם אתרי הכרויות. אני בטוחה שתמצאי מסגרת טובה ומתאימה עבורך. אולי כדאי לחשוב על מסגרת להכשרה מקצועית שתתאים לך.
והכי חשוב, האמיני בעצמך. זה שאת מתמודדת עם קשיים רק מלמד שאת אדם חזק וראוי. העמידי לעצמך מטרות קטנות שאת יכולה לעמוד בהן, ואל תשכחי לתת לעצמך הרבה חיזוק ועידוד בדרך. תזכירי לעצמך יום יום מה התכונות הטובות שלך, מה יכולותייך, מה את יכולה לתרום ולמי את יכולה לאמר תודה. אל תוותרי על דברים שאת אוהבת, תשתדלי לחוות הנאות קטנות, מוזיקה, סרט, טיול בחוץ, התכתבות בפורום.. שתפי בני משפחה במה את מרגישה, והשתדלי לטפח לפחות קשר אחד מחוץ לאינטרנט.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גלית23/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)