מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכאון וכעסדנה24/07/2012
שלום רב שמי דנה ואני עברתי את גיל ה40 בעבר הייתי בצבא ובמסגרות רגילות אבל עקב משבר נפשי נאלצתי להיות מטופלת על ידי תרופות פסיכיאטריות ואני נמצאת במסגרת שיקומית הבעיה שקשה לי לקבל את זה שכיום אני לא כמו בנות בגילי שנשואות עם ילדים עובדים בעבודות רגילות בקיצור בגלל שאני במסגרת השיקומית קשה לקבל את עצמי האחיות שלי נשואות עם ילדים וגם במשפחה אני מרגישה שונה זה מכניס אותי לדיכאון וגם זה מכעיס אותי שהגעתי למסגרת הזאת ושאני לא חיה כמו בנות רגילות בגילי אודה לכם מאוד עם תתנו לי טיפים מעודדים ומה לעשות עם המחשבות האלה תודה מראש ושיהיה לכם יום מקסים דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וכעס - תגובה
רוני פרישוף24/07/2012שלום לך,
השבתי לך לפני יומיים. לצערי, איננו ערוכים לליווי מתמשך של פונים.
בנוסף, זה עלול לעודד תלות בפורום וירטואלי, והרי את עצמך אמרת שאת מעוניינת להשתחרר מתלות זו.
כתיבה בשמות שונים עלולה להציף את הפורום, ולא תעשה לך טוב.
אנא התייעצי עם המטפלת שלך בשאלות האלו, זה יועיל ויחזק אותך יותר מאשר התייעצות וירטואלית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואקח את זה בחשבון שיהיה לך יום
דנה24/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)