מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יציאה לחופשהרוני פרישוף26/07/2012
גולשים יקרים,
לאחרונה חוויתי הטרדות בפורום זה ובאחרים, אשר שחקו את יכולתי להיות כאן באופן מעורב ומיטיב. על כן החלטתי, לאחר שלוש שנים של ניהול צמוד, לצאת לחופשה בת כמה חודשים, בתקווה לחזור ממנה מאוששת ומחוזקת.
למי שמשתמש במרחב הוירטואלי כמגרש משחקים ליצרים שונים ולפורקן תוקפנות בחסות האנונימיות, אנא זכרו שבכך אתם פוגעים ביכולת של אנשים במצוקה אמיתית לקבל מענה מיטיב. אנו נמצאים בימים של משבר חברתי וכלכלי, בימים של מצוקה גדולה. אנא אל תחסמו את המרחב התומך והמרגש הזה, הניתן חינם וזמין לכל נפש.
בהצלחה לשותפתי החדשה לניהול,
מאחלת לכם רק טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני!
מישהי26/07/2012הי רוני,
אני נכנסת לפורום הזה מידי פעם, ולאחרונה די הרבה- פשוט לקרוא. לאו דווקא לשאול.
חבל לי , עצוב לי, וגם אני די בהלם לקרוא את ההודעה הזאת ממך. רציתי לומר לך שאני ממש מצטערת עבורך, ועבור כל אלו שנעזרים ונעזרו בפורום הזה, ובמיוחד במיוחד מתשובותייך שלך הכל כך כל כך אדיבות ומפורטות.
לי באופן אישי עזרת המון, נתת לי חומר למחשבה, ואפילו במקרה מסויים ממש הרגעת אותי כשלא הייתה לי דרך אחרת זמינה להרגע.
אז שוב- רציתי לומר לך המון תודה, וגם שממש ממש מעציב אותי שבגלל התנהגויות לא הולמות הגעת למצב שבו את נאלצת לקחת חופשה למס ' חודשים!.
( אני אגב כתבתי על המטפלת שצריכה לצאת לחופש' לידה, ועל העזיבה העתידית וכ'ו)...
מקווה שתשובי במהרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
אליס26/07/2012כל כך כואב לי לשמוע, זה ממש ממש לא מגיע לך! התשובות שאת כותבת מאלפות ומחכימות. (ושוב תודה על התשובות שנתת לי, בשאלה למטה). אני אישית התרגשתי מהמחווה הזאת של מתן ייעוץ בהתנדבות, ללא היכרות אישית וללא מטרת רווח. נורא מקומם הפניות האלו שקיבלת! מקווה שתתאוששי ותחזרי בקרוב. שוב תודה אליס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
חגית26/07/2012אני בחצי שנה האחורנה נכנסת לפורום וקוראת פה. יצא לי גם לכתוב פה 3 פעמים ובכולם קיבלתי ממך תגובה כל כך מקצועית, אמפתית.
חבל לי מאוד שאת עוזבת, אני חושבת שאת נותנת מעצמך כל כך הרבה למען מי שבאמת זקוק לכך וחבל לי שאת נאלצת להפסיק את פעולתך כאן.
אני מקווה שהחופשה תעזור לך, ושתחזרי לכאן במהרה.
חשוב לי שתדעי שאני באמת מעריכה אותך גם על פי תשובותך אליי וגם כלפיי אחרים פה
תודה לך
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)