מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה על פסיכולוגאנה21/02/2008
שלום,
אז ככה..
כבר הרבה זמן שאני מחפשת פסיכולוגית. אחרי שבדקתי עם קופת החולים שלי ועשיתי סבב טלפונים לא קצר, לא נמצאו מומחים שהיו פנויים באותה תקופה ו/או כאלה ששמחו במיוחד לשמוע ממני-התגובות היו מתמיהות משהו:"מה?הם עדיין מפנים אליי?","ממי קבלת את המספר?!" ועוד ועוד.
לאחר שגם שיטת "מפה לאוזן" לא עבדה, הגעתי לכאן, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי ותמליצו על מישהי מקצועית מאיזור המרכז שיודעת מה היא עושה. ידוע לי שיש המון שיטות טיפול היום ואין לי מושג איזו בדיוק אני צריכה.
חשוב לי שזו תהיה אישה ורצוי מישהי בהסדר עם קופ"ח לאומית(אם בכל זאת יש דבר כזה) או בכל אופן שלא יהיה יקר מידי, אחרי הכל אני סטודנטית...
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה חשוב לך שזאת תיהיה אישה מה זה
מישהי22/02/2008משנה?,אני דווקה קיבלתי רושם לא כל כך טוב מפסיכולוגיות ודווקה דיי אהבתי פסיכולוגים במשך שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למישהי
אנה23/02/2008כן, אולי את צודקת....אבל זה כנראה קשור לנסיון המר שרכשתי בנוגע לרופאים בכלל...כמה גזעני מצדי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול...
רונן דוד22/02/2008עצם העובדה שאת מודעת לכך שאת מעוניינת בפסיכולו/ית עשית את מירב המלאכה,
למרות כל ההמלצות שתקבלי, חשוב להתחיל עם מישהי ושתהייה לך כימיה איתה,
גם אם אין לה המלצות מפוארות.
בתחילת הטיפול אפשר להציב מטרות ולבדוק איזה סוג של טיפול הכי מתאים לך...
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רונן
אנה23/02/2008תודה על התשובה, רונן
קודם כל אני חושבת שזה נהדר שאתם מנהלים את הפורום הזה, כך שלאנשים שאולי אף פעם לא בקרו אצל פסיכולוג יש מענה.
אז זהו-לגבי הצבת מטרות. דברתי עם חברה שהתחילה טיפול פסיכולגי לא מזמן, והתברר שלא דברו איתה על שום מטרות או יעדים. הבחורה טוענת שמה נאמר לה שם היה מאוד קרוב למה שהסובבים אותה אמרו לה. לא ניתנו לה שום "שיטות התמודדות" או כלים למיניהם. כמובן שטיפול נפשי הוא דבר אינדיווידואלי מאוד, אז אולי זה היה עובד בשביל מישהי אחרת.
בסה"כ ניסיתי להימנע ממצב דומה במיוחד כשמדובר בהוצאה כספית רצינית , אבל יכול להיות שניסוי ותהייה זו הדרך הנכונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירותי היעוץ
סיגל לוי23/02/2008אם את סטודנטית באוניברסיטה, סביר שיש שם שירותי יעוץ מקצועיים במחיר מותאם לסטונדנטים
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סיגל
אנה23/02/2008תודה סיגל,
כתבתי גם לרונן שטוב שיש פורום כזה ושאתם עושים אחלה עבודה.
כן, המכללה שבה אני לומדת מספקת שירותים כאלה.
זה ממש אירוני, כי כתוצאה ממצבי ה"חמור" ברחתי משם ויצאתי לשנת הפסקה...
אבל אני באמת אנסה את זה, זאת באמת נשמעת כמו אופציה לא יקרה יחסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)