מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בנוגע לחברה שלי...annl07/08/2012
אני בן 17 בזוגיות של 10 חודשים. היא הייתה הראשונה שלי, אבל כחודש לאחר שנהיינו ביחד היא סיפרה לי שאני לא הייתי הראשון שלה, והיא שיקרה לי לגבי זה. בנוסף לחודש ביחד, הכרתי אותה בערך שנה עד אז, וכל הזמן הזה היא שיקרה לי ואמרה שהיא בתולה בפעמים היחידות ששאלתי אותה על זה. מאותו יום אני לא מפסיק לחשוב על זה, מדובר בדבר מאוד יקר וחשוב לי ואני לא מצליח לשכוח ולהתגבר על זה. זה מאוד פוגע בזוגיות שלנו אבל אני נורא אוהב אותה ולא רוצה לעזוב אותה בגלל זה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך להתגבר על זה ומה אנחנו צריכים לעשות? (אם מישהו ראה את ההודעה בפורום אחר, זה לא ספאם, אני פשוט מקווה לקבל עזרה מכמה כיוונים שונים, זה מאוד מאוד מפריע לי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בנוגע לחברה שלי... - תגובה
ענבל מילר היללי07/08/2012שלום לך,
אני מבינה שאתה מוטרד. לא בטוחה שהבנתי מה מטריד אותך קודם או יותר, העובדה שחברתך שיקרה לך, או העובדה שהיא לא בתולה.
אני חושבת שלגבי עניין השקר, כן, זה לא נעים ומעורר ספקות. במקומך הייתי מנסה לברר מדוע חברתך מצאה לנכון לשקר לך בנושא זה. אולי הנושא היה מאוד רגיש עבורה, אולי התביישה בכך, אולי חשבה שלא תרצה אותה. למה שלא תפתח את הנושא הזה בצורה בוגרת ותשתף אותה בכך שאתה מוטרד וחשוב לך להבין מדוע שיקרה. יכול להיות שאם תיגש לנושא ברגישות ולא בהאשמה תגלה משהו שירככך אותך ותוכל לסלוח על הפגיעה באמון.
ולגבי הבתולים, אני מבינה שזה חשוב לך. מדוע? אם הקשר ביניכם רציני, ויש אהבה, למה זה משנה עם מי היא הייתה קודם, או אם היא לא הייתה בתולה כששכבתם? אני חושבת שכדאי שתנסה לעבוד על עצמך כדי לשים את זה מאחור. כרגע היא שלך ואין סיבה שזה לא ימשיך כך אם תוכל להניח לעבר שלה להתקיים מבלי שהוא יאיים עליך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך לעשות את זה?
annl08/08/2012איך להמשיך הלאה? אני לא מאשים אותה ואני לא כועס עליה, אבל העבר הזה פשוט רודף אותי, אין יום שאני לא חושב על זה, וכל מה שאני רוצה זה רק להרפות מזה, אבל אני לא יודע איך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך לעשות את זה? - תגובה
ענבל מילר היללי08/08/2012שלום שוב,
לצערי אין מתכון ברור לאיך עושים את זה, ומקווה שתוכל להבין שבפורום כזה אני מוגבלת מבחינת אפשרויות העזרה והליווי שלי.
אני חושבת שלפעמים אהבה הופכת להיות משהו רכושני ואז בעיות מהסוג שתיארת עלולות לצוץ. אני מניחה שהעובדה שהיא הראשונה שלך לא מקלה על העניין הזה.
אני מציעה שתפנה עם הבעיה הזו למרפאת מתבגרים, שם תוכל לקבל עזרה בלי צורך לשתף את ההורים שלך ועם שמירה על דיסקרטיות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)