עצבנית ומדוכאת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצבנית ומדוכאת
    מיתר
    14/08/2012

אני אוהבת בת משפחה. היא קטנה הסתכסכתי עם ההורים שלה, ואני אוהבת אותה ולא יכולה לראותה בגלל שההורים שלה עושים לי דווקא וכנראה גם מסיתים אותה נגדי ובכל זאת אני עדיין אוהבת אותה אבל זה מעיק עלי נפשית וגורם לי להיתקע בחיים, חרדת נטישה קשה שמלווה בעצבים על הוריה, ובעלי חיים לא מצליחים להיות לי לתחליף כי אני בוכה ומתרגזת שמציעים לי תחליף לילדה המקסימה שאני אוהבת (היא בת 9).
    איך אוכל להצליח להשתחרר מנקיפות המצפון של עצמי שנובעות מהמחשבה שהיא תפסיק להיות במרכז החיים שלי ?
    האם תוכלו להפנות אותי לקרוא מאמרים ושמות לאבחנה איך להתמודד עם זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנית ומדוכאת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנית ומדוכאת - תגובה

ענבל מילר היללי
    14/08/2012

שלום לך,
    אני לא בטוחה שאני מבינה מדברייך מה חשוב לך כעת ומדוע את מדוכאת. אני כן שומעת בסיפור משהו על קשר משמעותי שהיה ונקטע, ועל געגוע גדול לצד תחושת אשמה ( כי הזכרת נקיפות מצפון). אני מניחה שהילדה הזו מילאה חלל גדול בלבך ובנפשך, והחלל הזה כעת פעור שוב, וזה גורר חרדה, עצב וגם כעס על מי שאחראי על הנתק.
    נשמע לי שיש לך מה לפתוח ועל מה לדבר עם איש מקצוע. נסי לפנות לטיפול, שם תוכלי לספר את הסיפור במלואו ולקבל תמיכה בהקשר של התחושות הקשות שתיארת.

ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו