שלום, אני חייב עזרה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום, אני חייב עזרה דחוף
    ניקול שקי
    15/08/2012

שלום, דבר ראשון אני רוצה לציין שזה הפורום הראשון שאני פונה אליו והשאלה שלי היא כזו:
    לפני כחודש עכביש עקץ אותי לא הרגשתי כאבים או משהו כזה אבל מאז החדרתי לעצמי (לא יודע למה) שאני בתרדמת ושכל מה שאני עושה אנשים צופים בי.
    בבקשה תעזרו לי אשמח לכל חוות דעת ועזרה אפשרית
    בתודה מראש,שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אני חייב עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אני חייב עזרה דחוף - תגובה

אפרת בן שם
    15/08/2012

שלום לך שי...
    ראשית, אתייחס לכותרת של הודעת. נראה לי שממנה עולה המצוקה שלך ואפילו הבהלה בה אתה מצוי. תחושה של דחיפות, ושל צורך להעזר.
    אתה גם מציין שלא נעזרת באף פורום אחר, ואני תוהה אם אתה בעצם אומר שאינך יודע למי לפנות, אולי חש לא בנח לגבי תחושותך, אולי מרגיש כי אתה לבד עם הבעייה שלך ולא ממש יודע מה לעשות.
    אם אני מבינה נכון, לפני כחודש עקץ אותך עכביש , ארוע שלא חווית כטראומטי ברמה הפיזית, כלומר, לא סבלת מכאבים, אך אתה מחבר בין הארוע שעברת לתחושות המלוות אותך מאז, תחושות אותן אינך מבין וגם אינן נחוות כהגיוניות בעיינך (זאת מכיוון שאתה מציין כי אינך יודע למה החדרת מחשבות אלו לתוך עצמך). הזכרת שתי תחושות המלוות אותך מאז. הראשונה הינה שאתה חש בתרדמת. מעין שיתוק, אם אני מבינה נכון? שייתכן ונובע מבהלה שנותרה בך ברמה הרגשית מהארוע שהזכרת. התחושה השנייה הינה שאנשים צופים בך, ייתכן ודבר זה מלווה בתחושה כי אתה חשוף לעייני כל, בלתי בטוח ובלתי מוגן.
    ייתכן ועקיצת העכביש, גם אם לא נחרטה כטראומטית ברמה הפיזית, הותירה בך משקע רגשי שאולי משתק אותך ברמות מסויימות ומערער את בטחונך. ייטב לך אם תשתף איש מקצוע בתחושותך, שם תוכל להרחיב על החוויה שמלווה אותך, ולקבל עזרה לתחושת הדחיפות, הבהילות ואי המובנות שפוקדת אותך בחודש האחרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך אפרת

ניקול שקי
    15/08/2012

באמת תודה רבה לך עזרת לי מאוד אני מרגיש שאני חייב לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך אפרת - תגובה

אפרת בן שם
    15/08/2012

שמחה שעזרתי.
    טוב שפנית.
    אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו