בעיה בעקבות סמים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בעקבות סמים
    דין
    14/05/2007

שלום. אני שמח שמצאתי את הפורום שלכם, כי כמו שאתם בטח מבינים מהכותרת ותראו בשאלה, אני רוצה להתייעץ בנושא שאי אפשר לדבר עליו בכל מקום.
    חבר טוב שלי ואני הלכנו לכמה מסיבות טבע ולקחנו אסיד, אני הייתי בסדר עם זה אבל הוא נהיה מוזר לגמרי. היו לו כל מיני הזיות, לכולנו היו, אבל אצלו זה ממשיך עד היום, הוא לא בוטח באנשים, מסתגר הרבה בחדר שלו ויוצא רק בלילה ולפעמים הוא נכנס איתי לשיחות מוזרות שאני לא יודע איך לאכול. השיחות האלה לא קורות הרבה כי רוב הזמן הוא לא רוצה לראות אף אחד, אני לא יודע מה עובר לו בראש, אבל הוא מתנהג כאילו כולם אויבים שלו.
    מה אפשר לעשות? תעזרו לי בבקשה, הוא חבר מאוד טוב וזה ממש לא מתאים לו, אני וכל השאר מאוד מודאגים, נאי חושב שגם ההורים שלו, אבל הם מעדיפים לא לדבר על זה ולקוות שזה יעבור לבד, ככה נראה לי לפחות.
    מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה בכל מקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעקבות סמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף לפסיכיאטר!!!

הילה הראל
    14/05/2007

זה לא עובר לבד, הרבה מאוד צעירים מגיעים לאשפוזים ממושכים, לטיפולים פסיכיאטריים ופסיכולוגיים ארוכים מאוד ומבלים תקופות ארוכות במקומות כמו "כפר איזון".
    לפי מה שאתה מספר החבר שלך נמצא במצב קשה וחייבים לקחת אותו בדחיפות לפסיכיאטר!!!
    הנזק עלול להיות בלתי-הפיך!!!
    דבר עם מישהו מהמשפחה שלו, הורים, אחים, דודים... כל מי שמבין עניין ותסביר לו את דחיפות הטיפול.
    חבל. חבל שחיים של כל-כך הרבה אנשים נהרסים בעקבות חוויה רגעית וכל-כך מיותרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמים ופסיכוזות...

רונן דוד
    17/05/2007

סמים ממוקמים בראש טבלת הגורמים לפסיכוזות ומחלות נפש שמאפיינות אותן.

אנשים לא מודעים לכך, אבל הסמים יכולים לגרום לפסיכוזות שונות, וזו אחת הסכנות העיקריות שבשימוש בהם.

מה שאתה מתאר מזכיר פסיכוזה (התקף פסיכוטי) מסוג פארנויה.

חברך חייב לפנות או להיות מופנה על ידיי בן משפחה לפסיכיאטר באופו דחוף !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו