שאלה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אנונימי
    17/08/2012

היי אני סובל מהפרעות התנהגות שמתבטאות כאלימות כלפי בני המשפחה קללות וצעקות ומלבד זאת הפרעות נפשיות שונות כמו דיכאון שמיעת קולות ותחושות רדיפה שונות לצד אפקט לבילי ורווח משני.
    אני כבר לא גר אצל ההורים כי אני מרגיש שאסור לי לתת בהם אמון, עברתי לגור אצל דודתי היא מטפלת בי ועוזרת לי. אני בוכה רוב שעות היום ומפחד מאוד מאנשים סמכותיים כמו הפסיכיאטר , חיילים, מפקדים שוטרים וכאלה..
    רציתי לדעת האם יגייסו אותי במצב כזה ? אני לא רוצה להתגייס כי אני יודע שמצבי הנפשי וההתנהגותי ידרדר כתוצאה מהגיוס.. תודה רבה לעונים ושבת שלום :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

אפרת בן שם
    17/08/2012

שלום לך.
    עינבל ענתה לאימך תשובה בתאריך ה 14.8 שתענה לשאלותייך.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרת

אנונימי
    17/08/2012

היי אפרת למעשה אימי לא יודעת על מצבי ומה שבטוח הוא שלא נכנסה לפורום הזה. אודה לך מאוד אם תעני לשאלותיי.. תודה רבה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרת - תגובה

אפרת בן שם
    17/08/2012

לשאלתך... אם זהו מצבך, עלייך לשתף את הגורמים המוסמכים בצבא בתחום ברה"ן. כפי שצויין, צה״ל כיום לא מתעקש לגייס אנשים שיש להם היסטוריה פסיכיאטרית, ושמבטאים התנגדות עזה להתגייס בגלל סיבות נפשיות. לכן סביר כי תזומן לועדה בה יבדק עי גורמים מבריאות הנפש, שם תחל תהליך לקבלת פטור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו